KUMSAL GRUP KOZMETIK LIMITED SIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

KUMSAL GRUP KOZMETIK LIMITED SIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

NEDEN SANTE BEAUTY DOĞAL MİSVAK&MEYAN KÖKLÜ DİŞ MACUNU? Sante Beauty Doğal Diş Macunlarının içeriğinde kimyasal hammaddeler bulunmamaktadır. Tamamen doğal bakım sunmaktadır. Misvak&Meyan Köklü Diş Macunu içeriğindeki misvak exractı sayesinde diş minesini koruyarak diş ve diş etlerinizi güçlendirir. Dişin doğal beyazlığını korumaya yardımcıdır. Aynı zamanda meyan kökü exractı içerikli diş macunumuz anti-bakteriyel özelliği sayesinde diş çürümelerinin önüne geçmektedir. Meyan kökü ağızda ki aftlarda (ortası beyaz kenarları kırmızı düğme şeklinde delinmiş gibi görünen ağız içinde oluşmuş ağrılı yaralara aft denir) etkilidir. SANTE BEAUTY DOĞAL MİSVAK&MEYAN KÖKLÜ DİŞ MACUNU FAYDALARI Diş minesini koruyarak diş çürüklerini önlemeye yardımcı olur. Ağızda komple hijyen ve dişlerde beyazlık sağlar. Tartar oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

NEDEN SANTE BEAUTY DOĞAL AKTİF KARBON DİŞ MACUNU? Bildiğimiz üzere çoğu diş macunlarında sodyum florür içerikli kimyasal hammadde bulunmaktadır. Bu kimyasal hammadde ne yazık ki bir tür zehirdir! Sante Beauty Doğal Aktif Karbon Diş Macunu hiç bir şekilde kimyasal içerik barındırmamaktadır. İçeriği sadece doğal yağlardan ve aktiflerden oluşmaktadır. Bu doğal aktifler plak oluşumunu engellemekte ve ağızdaki pH dengesini sağlayarak temizlik yapmaktadır. İçeriğindeki yüksek miktardaki aktif karbon sayesinde asidik plak (dişlerinizde ve diş etlerinizde zararlı bakterilerle dolu birikimdir.) oluşumu azaltır ve ağız kokusu ile mücadele ederek nefesi tazelemeye yardımcı olur. Sante Beauty Doğal Aktif Karbonlu diş macunu dişteki yüzeysel lekeleri giderir. Unutmayalım ki aktif karbon içeren diş macunları diş beyazlatma işlemiyle aynı şey değildir. Sadece dişteki lekelenmeyi önlemektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

NEDEN SANTE BEAUTY ANTİ AGİNG SERUM? Sante Beauty Anti Aging Serum içeriğindeki doğal aktif maddeler ve yağlar ile cildin kaybettiği ve ihtiyaç duyduğu nemi, azalmaya başlayan protein iplerini (Kolajen) cilde kazandırılmasında önemli rol oynar. Sağlıklı ve genç bir cilt, yüksek kolajen seviyesi ile doğru orantılıdır. Vücudumuzun en büyük organı olan cildimiz 3 katmandan oluşur: Epidermis Dermis Hipodermis Dermis tabakasında kolajen ve elastin lifleri bulunur. Kolajen kaybıyla birlikte; Cildin dermis tabakasında bulunan hyaluronik asit miktarı azalır, cilt kurumaya başlar ve güneş ışığına karşı savunmasız hale gelir. Bu da cildin erken yaşlanmasına ve solgun görünmesine neden olmaktadır. Biz size tek bir şişede cildin ihtiyaç duyduğu nemi, kolajeni ve hyaluronik asidi sunuyoruz. Anti Aging serumumuz zengin içeriği sayesinde cildinizi korumakta ve cilt sorunlarını ortadan kaldırmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

NEDEN SANTE BEAUTY HIZLI UZAMA ETKİLİ DOĞAL KOLAJEN BİOTIN ŞAMPUAN? Sante Beauty Hızlı Uzama Etkili Kolajen Biotın Şampuan içeriğindeki değerli yağlar ve vitaminler sayesinde saçın ve saç derisinin beslenmesini sağlar. Ne yazık ki kullandığımız kimyasal içerikli şampuanlar zamanla saçımızı dökmekte ve beslemediği için yeniden saç oluşumunun önüne geçmektedir. Şüphesiz ki saçımız hepimiz için değerlidir.Kolajen saç kökünü besleyerek yeniden saç oluşumu sağlamaktadır. Kolajen amino asit açısından oldukça zengin olduğu için saç seyrekleşmesinin önüne geçer. Saçınıza doğal parlaklık vermeyi sağlayan biotin aynı zamanda saç kurumanın önüne geçerek kırılmaları önlemektedir. Boyadan ve kimyasallardan yıpranış, yorulmuş saçınızı içeriğindeki keratin ile onararak incelmiş saç tellerinizi kalınlaştırmaktadır. Sante Beauty Hızlı Uzama Etkili Kolajen Bıotın Şampuan kimyasal içermeyen ve saçınızı onaracak bileşenlerden oluşan bir şampuandır.

Fiyat teklifi isteyin

Kumsal Grup Kozmetik LTD.ŞTİ firmamız tarafından geliştirilip üretilen bazı özel ürünlerimiz hakkında sizi bilgilendirmek ve aramızda kurulacak olası bir iş ortaklığı hakkında sizinle iş bağlantısı kurmak istiyoruz. Özel olarak geliştirilen ürünlerimiz arasında doğal el yapımı şeffaf sabunlar, doğal saç uzatma şampuanı, doğal tartar önleme, ekstra beyazlık sağlayan ağız bakım ürünleri, anti-kurutma ve cilt yenileme kremi, peeling, kollajen serum ve bitkisel sabunlar bulunmaktadır. Ayrıca fason üretim ile istediğiniz kozmetik ürünlerin üretim ve markalama hizmetlerini de sunuyoruz. 1000i aşkın formülasyonumuz ile siz değerli firmalara hizmet vermek isteriz. ************ Kumsal Group Cosmetics LTD.ŞTI We would like to inform you about some of our special products developed and produced by DEC company and to establish a business connection with you about a possible business partnership to be established between us. Our products are specially developed natural handmade transparent soaps, hair shampoo, natural tartar prevention, oral care products that extra whiteness, anti-drying and Skin Renewal Cream, peeling, collagen, serum, and there are herbal soaps. We also offer the production and branding services of cosmetic products you want with outsourced production. we would like to serve you valuable companies with our more than 1000 formulations.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

KUMSAL GRUP KOZMETIK LIMITED SIRKETI

ERGAZI MAHALLESI 1819.CADDE NO:3-F YENIMAHALLE

06370 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Bankalar

  • yapı ve kredi bankası
  • vakıf bank

Teslimat bölgeleri

KUMSAL GRUP KOZMETIK LIMITED SIRKETI'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • fason üretim işlemleri
  • doğal kozmetik ürünler
  • Doğal kozmetik ürün üreticisi
  • transparan sabun
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz