MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Keten/Kenevir bitkisi dünyanın bildiği en eski bitkilerinden biridir ve hızlı büyümesi sırasında, örneğin bir ağaca kıyasla çok daha hızlı bir oranda karbondioksit emer. (1 hektar kenevir yılda yaklaşık 15 ton karbondioksit emer) Keten/Kenevir, ekim sırasında herhangi kimyasal zenginleştirmeye gerek duymaması bakımından toprağın kalitesini de arttırır. Keten yünü yalıtım levhası her ne kadar ülkemiz için yeni bir ürün olsa da dünyada çok uzun yıllardır kullanılan ve öncelikli tercih edilen bitkisel esaslı bir yalıtım ürünüdür. Keten yünü yalıtım levhası geri dönüştürülmüş keten ve kenevir liflerinden üretilen son derece doğal, sağlıklı ve sürdürülebilir bitkisel bir yalıtım malzemesidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Selüloz Esaslı Yalıtım Levhası kolay kurulum, üstün akustik ve termal performansı birleştirerek ev sahipleri ve profesyoneller için akıllı bir yalıtım malzemesi haline getirir. En az %85 yenilenebilir ve dönüştürülmüş malzemelerden meydana gelen Selüloz Esaslı Yalıtım Levhası’nı uygulamak için herhangi bir özel bir ekipmana ihtiyaç duymazsınız. Pratik uygulama kolaylığı ve şekil verilebilme sebebi ile endüstriyel anlamda da ses ve ısı yalıtımı amaçlı olarak birçok sektörde kullanılabilir. ABD ve Avrupa’da otomotiv, yat sanayi ve tren vagonu gibi endüstriyel üretimlerde ses ve termal yalıtım malzemesi olarak tercih edilmektedir. Üstün ses geçiş kaybı performansından dolayı ABD ve Avrupa’da en çok tercih edilen ses yalıtım malzemesidir.

Fiyat teklifi isteyin

Günümüz yapı sektöründe sürdürülebilir ve ekolojik malzemelere talep artmaktadır. Sürdürülebilir ve ekolojik ürünlere olan talep gıdadan enerji sektörüne kadar hemen hemen bütün sektörlerde artarak devam etmektedir. ECI yalıtım malzemeleri hem yeni hem de yenilenen yapılar için sürdürülebilir, ekolojik bir termal ve akustik yalıtım malzemesidir. Uygulama kolaylığı ve mimari detay çözümlerine uyumluluk açısından, endüstriyel yapılardan konutlara kadar, geniş bir yelpazedeki yapı gruplarında kullanılabilmektedir. Üretimini yaptığımız ECI yalıtım malzemeleri ABD ve Avrupa’ da mimarların ve yapı sektöründeki profesyonellerin en çok tercih ettiği yalıtım malzemeleridir. ECI yalıtım malzemeleri yapı sektörüne ek olarak, otomotiv, gemi, tren vagonu sanayi, beyaz eşya ve diğer endüstriyel imalat sanayisi gibi birçok başka alanda da kullanılmaktadır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.

Akhisar O.S.B. 12. Cadde No:3 Akhisar

45230 Manisa - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1983
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.'in Faaliyetleri

  • Amyantsız ısı yalıtım panelleri
  • Selüloz Esaslı Isı ve Ses Yalıtım Battaniyesi
  • Keten Yünü Esaslı Yalıtım Levhası
  • Koyun Yünü Yalıtım Battaniyesi
  • Denim Yalıtım Battaniyesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz