MORSA MEDIKAL ORTOPEDI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

MORSA MEDIKAL ORTOPEDI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Faset birleşimlerdeki sorunlardan kaynaklanan alt sırt ağrılarında (lumbago) bel kaslarının desteklenmesini sağlar. Lumbosakral ve Sakroiliak ağrı tedavisinde kullanılır. Kumaşın dokumasında gelen hava gözenekleri (kanalları) sayesinde vücutta ter ve nemin oluşması asgari düzeye indirilmiştir Bel yüksekliği 26 cm’dir. Pamuk ipliği kullanılarak dokunan elastik misinalı kumaşlardan imal edilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Diz bölgesine ısı ve destek sağlar. Diz eklemi travmaları, bağ yaralanmaları, Osteortrit ve menisküs lezyonları gibi durumlarda tedavi sürecine yardımcı olur. Patellayı (diz kapağını) çevreleyen özel silikon ped desteği ile diz bölgesine mükemmel destek verir. Kumaş içerisinde bulunan hava gözenekleri diz bölgesinin aşırı terlemesini engeller. Özel dizayn edilmiş hava gözenekli neopren kumaştan imal edilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

El-bilek kırıklarında, üst kol ve önkol yaralanmalarında destek sağlar. Kolu istenen pozisyonda stabilize ederek, Kol-Omuz immobilizasyonu sağlar. Ayarlanabilir bel ve boyun kemerine sahiptir. Gabardin kumaştan imal edilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

2001 yılında Türkiye’de Soft Ortopedik ürünlerin üretimi faaliyetine başlayan MorsaCyberg Ortopedi, 18 yıllık üretim tecrübesi ile dünya çapında 40’tan fazla ülkeye yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunmaktadır. Alanında ilklerin öncüsü olan MorsaCyberg Ortopedi, bugün hitap ettiği pazarda kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle ciddi bir yer edinmiş ve Medikal Ortopedi sektöründe akla gelen ilk markalardan biri olan MorsaCyberg markası adı altında 200’e yakın ürün çeşidini tüketicilerine sunmaktadır. Bu ürün portföyü içerisinde ilk akla gelenler; Bel Korseleri, Dizlikler, Boyunluklar, El ve Ayak Bileklikleri, Ayak Sağlığı Ürünleri ile birlikte Diğer Ortez ve Breysleri sayabiliriz Hayatta en değerli şeyin sağlık olduğunu düşünüyoruz, tasarım ve üretim sürecimizdeki ilk aşamadan son adıma kadar aynı bilinçle çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız sağlıklı ve fonksiyonel çözümleri her şeyin üstüne koyarak yüksek kaliteli yenilikçi ürünler ve üst düzey müşteri memnuniyeti ile küresel tıbbi pazarda sürdürülebilir bir şekilde büyümektir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

MORSA MEDIKAL ORTOPEDI

ISTANBUL

34100 Ikitelli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

MORSA MEDIKAL ORTOPEDI'in Faaliyetleri

  • Ortopedik ve fizyoterapi cihaz, alet ve ekipmanlar
  • ortopedik korseler
  • dizlik
  • boyunluklar
  • ortopedik bileklikler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz