OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

İspanya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

OXYHTECH
Web icon

Ürün kataloğu

İspanya

YENİ: WiFi bağlantısı üzerinden Uygulama ile daha kolay kullanım. Artık özelleştirilmiş ayarları kaydedebilirsiniz. Öncesi ve Sonrası performans raporları, müşterilere gönderme ve PDF formatında kaydetme seçeneği ile. Bu makine, DPF rejenerasyonunu sağlamak, kurum ve külün %100'ünü ortadan kaldırmak için herhangi bir araç tipinin (kamyonlar, arabalar, kamyonetler ...) partikül filtrelerini temizlemek için tasarlanmıştır. Basit bir kontrol ekranı aracılığıyla otomatik ayarlama seçenekleriyle sezgisel kullanım. Her türlü araç filtre modelinde çalışacak her türlü aksesuar dahildir.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

OXYHTECH DİJİTAL SIKIŞTIRMA TEST CİHAZIMIZLA, 2 ila 12 silindirli hem benzinli hem de dizel bir içten yanmalı motorun silindirlerindeki sıkıştırmayı SADECE AKÜYE BAĞLAYARAK kontrol etmek mümkündür. Özel yazılım sayesinde, endotermik motorların sıkıştırma verimliliğini birkaç saniye içinde doğrudan araç üzerinde kontrol etmenizi sağlar. DİJİTAL BASINÇ TEST CİHAZIMIZ şunları yapmanızı sağlar: Müşterilerinize yapılan çalışmaların sonuçlarını gösterin (dekarbonizasyon, yağ değişimi, buji değişimi, vb.). Marş motorunun durumu Rölantide ve güç altında akünün durumu Pistonların hizalanmasını kontrol edin Her bir pistonun kompresyonunu kontrol edin Yapılan testi saklama, yazdırma ve bir bütün olarak gözden geçirme imkanı. Müşterilerinize ekstra hizmetler sunmanızı sağlayacak bir ilk teşhis sunarak CİRONUZU ARTIRIN.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

DPF İÇİN KONSANTRE TEMİZLEYİCİ (1000 ML) Oxyhtech Maxi ve Oxyhtech Maxi+ DPF temizleme makinelerimizle kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış temizlik maddesi. Bileşik, her tür aracın dizel partikül filtresinde biriken kirleri güvenli bir şekilde gidermek için özel olarak formüle edilmiştir. Bu işlem, filtre Oxyhtech makinesine yerleştirildikten sonra gerçekleştirilecektir. 12 şişe deterjan kutusu, makinelerimizle yaklaşık 12 ila 24 temizlik için uygundur.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

YENİ: WiFi bağlantısı üzerinden Uygulama ile daha kolay kullanım. Artık özelleştirilmiş ayarları kaydedebilirsiniz. Öncesi ve Sonrası performans raporları, müşterilere gönderme ve PDF formatında kaydetme seçeneği ile. Bu makine, kurum ve külün %100'ünü ortadan kaldırarak DPF rejenerasyonunu sağlamak amacıyla her türlü otomobil veya minibüsün partikül filtrelerini temizlemek için tasarlanmıştır. Basit bir kontrol ekranı aracılığıyla otomatik ayarlama seçenekleriyle sezgisel kullanım. Herhangi bir araba filtre modelinde çalışmak için her türlü aksesuar dahildir.

Fiyat teklifi isteyin
Deutsch 8 ürünü görün Български 8 ürünü görün Čeština 8 ürünü görün Dansk 8 ürünü görün Español 8 ürünü görün Suomi 8 ürünü görün Français 8 ürünü görün Eλληνική 8 ürünü görün Magyar 8 ürünü görün Italiano 8 ürünü görün Lietuvių 8 ürünü görün Nederlands 8 ürünü görün Norsk 8 ürünü görün Polski 8 ürünü görün Português 8 ürünü görün Română 8 ürünü görün Svenska 8 ürünü görün Slovenščina 8 ürünü görün

Biz içten yanmalı motorlar için ekolojik temizlik ekipmanlarının üreticisi ve dağıtıcısıyız. Tüm ürünlerimiz yüksek kaliteleri, şirket içinde geliştirilen benzersiz teknolojileri, verimliliği, hassasiyeti, kararlılığı, düşük enerji tüketimi ve aynı zamanda çevreyi korumak için elimizden gelen her şeyi yaptığımız için öne çıkmaktadır. Ürünlerimiz, otomotiv sektörüne uygulanan en iyi teknolojiye dayanmaktadır.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - İspanya

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2016
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Avrupalı

OXYHTECH'in Faaliyetleri

  • Araç bakım ürünleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz