PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

- Virüs ve Bakterilerde etkilidir. - % 90 oranında Alkol içerir. - Sprey formu sayesinde kolay kullanım ve homojen dağılım imkanı sunar. - Cilt kuruluğunu engeller, İçerisindeki Bepantene, Vitamin B-5, Gliserin ile cildin nem dengesini korur. - İçerisindeki esansı sayesinde rahatlatır, fresh koku verir. KULLANIM ŞEKLİ ProSteril Panthenol Antiseptik El Dezenfektan Sprey kullanıma hazırdır. Şişeyi çalkaladıktan sonra bir miktar ürün avuç içerisine sıkılır ve yayılır. Yaklaşık 20 saniye sonra ürün elinizde kuruyacaktır. Durulama gerektirmez.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

PROSTERİL LİMON EL DEZENFEKTAN SPREY - Virüs ve Bakterilerde etkilidir. - % 90 oranında Alkol içerir. - Sprey formu sayesinde kolay kullanım ve homojen dağılım imkanı sunar. - Cilt kuruluğunu engeller, İçerisindeki Bepantene, Vitamin B-5, Gliserin ile cildin nem dengesini korur. - İçerisindeki esansı sayesinde rahatlatır, fresh koku verir. KULLANIM ŞEKLİ ProSteril Limon Antiseptik El Dezenfektan Sprey kullanıma hazırdır. Şişeyi çalkaladıktan sonra bir miktar ürün avuç içerisine sıkılır ve yayılır. Yaklaşık 20 saniye sonra ürün elinizde kuruyacaktır. Durulama gerektirmez.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- Virüs ve Bakterilerde etkilidir. - % 90 oranında Alkol içerir. - Sprey formu sayesinde kolay kullanım ve homojen dağılım imkanı sunar. - Cilt kuruluğunu engeller, İçerisindeki Bepantene, Vitamin B-5, Gliserin ile cildin nem dengesini korur. - İçerisindeki esans yoktur,fresh koku verir. KULLANIM ŞEKLİ ProSteril Kokusuz Antiseptik El Dezenfektan Sprey kullanıma hazırdır. Şişeyi çalkaladıktan sonra bir miktar ürün avuç içerisine sıkılır ve yayılır. Yaklaşık 20 saniye sonra ürün elinizde kuruyacaktır. Durulama gerektirmez.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- Virüs ve Bakterilerde etkilidir. - % 90 oranında Alkol içerir. - Sprey formu sayesinde kolay kullanım ve homojen dağılım imkanı sunar. - Cilt kuruluğunu engeller, İçerisindeki Bepantene, Vitamin B-5, Gliserin ile cildin nem dengesini korur. - İçerisindeki esansı sayesinde rahatlatır, fresh koku verir. KULLANIM ŞEKLİ ProSteril Fresh Antiseptik El Dezenfektan Sprey kullanıma hazırdır. Şişeyi çalkaladıktan sonra bir miktar ürün avuç içerisine sıkılır ve yayılır. Yaklaşık 20 saniye sonra ürün elinizde kuruyacaktır. Durulama gerektirmez.

Fiyat teklifi isteyin

Panthere, uluslararası bir ihracat ticaret şirketidir. Yurt içi ve yurt dışı firmalara yeni ve mevcut pazarlara ürün ithalatı ve ihracatı yapma imkanı sağlıyoruz. Türkiye'de kurulan Panthere, uzun vadeli ilişkiler ve pazar bilgisi oluşturmak amacıyla geniş uluslararası ağını kullanarak dünyanın önde gelen tedarikçilerini hedef müşterileri ile buluşturmaktadır. Ürün ihracatındaki tecrübemizden gelen "know how" sayesinde Panthere, tüm Dünya'ya ihracat konusunda en başarılı Türk şirketlerinden biri olarak tanınmaktadır .

Domain icon İmalatçı/ Üretici

PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA

istanbul

Beykoz

34815 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %90

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2015
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

PANTHERE DIS TICARET PAZARLAMA'in Faaliyetleri

  • Tıbbi olmayan dezenfektanlar
  • Yol yapımı - Malzemeler
  • otomotiv teknolojileri
  • biyolojik Dezenfektan imalatçısı
  • Ev tekstil ürünleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz