RENAT GLOBAL INŞ. IHR. ITH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

RENAT GLOBAL INŞ. IHR. ITH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Yurtdışı pazarlarından ise ürün tedarik etmek isteyen Global firmalarında, TEDARİK ZİNRİ YÖNETİMİ hizmetimizle yurtiçinde en uygun üreticileri araştırıp buluyor ve yapılan anlaşma neticesinde tüm ithalat sürecinin gerçekleşmesinde yardımcı oluyoruz. Üretim aşamasından sonraki tüm işlemlerinizde, Üreticilerin ve İthalatçıların adil haklarını gözeterek, ihracat işlemlerinizi GÜVENLE gerçekleştiriyoruz. Ürün Kontrolü, Paketleme, Yükleme, Faturalandırma, Gümrükleme, Kara, Hava, Deniz yolu gibi ulaşım olanaklarından en kısa ve uygun olanları araştırıp Ürünlerin güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Sitemizde Tedarik Zinciri Yönetimi bölümümüzü inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. https://www.renatglobal.com/danismanlik-hizmetleri/tedarik-zinciri-yonetimi/

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ahşap ev ve restaurant ürünleri. Ahşap tahta kaşık, çatal, spatula, maşa ve bilimum Ahşap ev aletleri imalatı ve ihracatı. Özel tasarım ahşap ürünler imalatı da yapılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

RENAT GLOBAL, ürün yelpazesinde farklı şekillerde Ahşap kesme tahtalarına sahiptir. Ahşap tahtaları ister kesme tahtası ister mutfak tahtası ister sac ayağı ister servis tabağı olarak kullanın, uzun süre doğal ürünlerden keyif alacaksınız. Zeytin Ağacı , Ceviz Ağacı Kesme Sunum tahtaları, ister ürün gamımızdaki tasarımlar, ister size özel tasarımlar ile üretimini yapıyoruz. Size bir mail kadar yakınız. https://www.renatglobal.com/urunler/orman-urunleri/zeytin-agaci-kesme-tahtasi/

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

304 kalite 18/10 CR Ni Paslanmaz Çelik, BPA İçermez, Kir Tutmaz İç Yüzey / Kolay Temizlik, Gıdaya Uygun, 24 Saat Soğuk Muhafaza Etme, 12 Saat Sıcak Muhafaza Etme, Farklı renkler mevcut. Farklı ölçülerde. Daha bir çok Termos ve Matara çeşitleri bulunup, farklı renklerde üretim yapılabilir. Özel tasarım Termos imalatı yapılabilir. Türk profesyonel birincil üreticiler, tasarımcılar ve ihracatçılar Termos/Termos, Seyahat/Masa Bardağı, Spor Şişesi, Plastik/Alüminyum/Paslanmaz Çelik Spor Su Şişesi, Kahve/Su Servis Sürahisi, Cezve, Vakumlu Gıda Kavanozu gibi İçecek Gereçleri ve Termoslar.

Fiyat teklifi isteyin

İnşaat Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Mermer, Fayans, Fayans, Seramik, İç ve Dış Cephe Boyaları, Yalıtım Malzemeleri, Su Yalıtım Malzemeleri, Isı Yalıtım Malzemeleri, Zemin Sistemleri, Harç ve Beton Katkıları, Derz Dolguları, Astarlar, Seramik Yapıştırıcılar, Silikonlar gibi birçok yapı malzemesinin ihracatını yapmaktadır. sakız, klozet, sarnıç, Dünyanın en kaliteli Madenleri arasında yer alan Zeolit ​​/ Klinoptilolit, Kaolin ve Perlit Madenlerini Balıkesir bölgemizde Hammadde, Yarı Mamul, Mamul olarak istenilen ebat ve ebatlarda ihraç etmek. KOBİ'lerimizin ürettiği değerli ürünler olan Zeytin Ağacı Kesme ve Sunum Tahtaları, Ceviz Ağacı Kesme ve Sunum Tahtaları. Dünya Global Pazarlarına termos ve termos çeşitleri, Mataralar, Özel Baskılı Seramik Tabaklar, Kaseler, Servis ve sunum ev araç ve gereçleri ihraç etmektedir. Dünya Global Şirketlerinin Türkiye'den Almak İstedikleri Ürünlerin Lojistik ve İhracatını iç piyasa araştırması yaparak, en uygun fiyat ve kaliteli ürün tedariği sağlayarak gerçekleştiren Danışmanlık Hizmetini de sağlamaktayız. Ayrıca Renat Global, Fransız CGP Europe firmasının OPTİFORM markalı F2X, SLX, FXT, B2X Termoplastik ürünlerinin Türkiye Tanıtım, Pazarlama, Satış ve Dağıtım Distribütörlüğünü yapmaktadır.

Şirketle ilgili son haberler

"Türkiye'deki KOBİ'leri Dünya'ya Açmak İstiyoruz"

"Türkiye'deki KOBİ'leri Dünya'ya Açmak İstiyoruz"

Ürün lansmanı ・ 27 Ara 2020 daha fazla… Open In New icon

Renat Global yönetim kurulu başkanı Taner Övüç,”İnanmak başarının yarısıdır diyerek çıktığımız yolda amacımız; Türkiye’deki kobileri başta Avrupa olmak üzere, tüm dünyaya açmak istiyoruz” dedi. Renat Global İnş. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd.Şti.‘nin sayesinde, “Ürünlerini yurtdışı pazarlarında başarıyla tanıtmak ve ulaştırmak isteyen Kobilerimizi, tecrübeli personellerimizle, pazar araştırma ve bulma konusunda destek vererek, ülke ekonomisine ve saygınlığına katkıda bulunuyoruz. Akıllı pazarlama stratejilerimiz ve her geçen gün büyüyen ticari ağımız, dünyanın çeşitli yerlerindeki ticaret ortaklarına güç katmaya devam edecektir." "Büyük hedeflere ulaşmak, küçük adımlarla başlar”

Domain icon İmalatçı/ Üretici

RENAT GLOBAL INŞ. IHR. ITH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

Bahçelievler Mh. 193. Sk. No: 1/4,

10050 Balikesir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %75

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

RENAT GLOBAL INŞ. IHR. ITH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.'in Faaliyetleri

  • İnşaat malzemeleri
  • Tedarik zinciri uygulamaları (nakil ve stok yönetimi)
  • zeolit
  • ticari danışmanlık hizmetleri
  • Silikonlu Su Bazlı Boya
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz