SEKTORUM ELEKTRIK AYDINLATMA DERGISI

Türkiye

Factory icon Acente/ Temsilci

SEKTORUM ELEKTRIK AYDINLATMA DERGISI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Hizmetlerimiz Firma ve Ürün Tanıtımı Bu hizmetimizi 3 ana başlık altında toplayabiliriz; Yazılı Basın-Dergi / Reklamı Dijital Ortam-İnternet / Reklamı Katalog-Broşür Tasarım Baskı Matbaa İleri Sektörüm Elektrik Aydınlatma Dergisi Bilgi.. 100. sayıyı geride bırakan dergimizin içeriğinde sektörümüzün önde gelen isimlerinin makaleleri, röportajlar, sektörel haberler ve ürün tanıtımları, etkinlikler, fuar görselleri, ihale sayfalarının yanı sıra reklam sayfaları bulunmaktadır. İçerik oranımız okuyucuyu sıkmayacak şekilde belirli bir orana göre tasarlanmıştır. Her ay düzenli ve istikrarlı bir şekilde basılan dergimiz, Tüm elektrik ,aydınlatma malzemeleri ticareti ile ilgilenen üretici, tedarikçi, akademisyen, satın almacılar, yurtiçi ve yurtdışı sektörel (yıllık ortalama 40 fuar katılımı)fuarlarda katılımcı ve ziyeretçilere ücretsiz olarak “dönüşümlü bir şekilde” ulaştırılır. Sektörüm Elektrik Aydınlatma Dijital Yayın Bilgi..

Fiyat teklifi isteyin

Sektörüm elektrik, aydınlatma, güvenlik otomasyon sistemleri Dergisi, konusunda birikim ve tecrübesi tartışmasız bir ekiple, ulusal ve uluslararası alanda hem sektörel haber merkezi hem de sektör aktörlerinin ihtiyaçlarını doğru karşılayabilecek firma tanıtımı odaklı bir strateji doğrultusunda 2010 yılında faaliyete geçti..Sektörümüze hem basılı yayın hem de dijital dergi olarak hizmet vermekteyiz.HizmetlerimizFirma ve Ürün TanıtımıBu hizmetimizi 3 ana başlık altında toplayabiliriz; Yazılı Basın-Dergi / ReklamıDijital Ortam-İnternet / ReklamıKatalog-Broşür Tasarım Baskı Matbaa İleriSektörüm Elektrik Aydınlatma Dergisi Bilgi..100. sayıyı geride bırakan dergimizin içeriğinde sektörümüzün önde gelen isimlerinin makaleleri, röportajlar, sektörel haberler ve ürün tanıtımları, etkinlikler, fuar görselleri, ihale sayfalarının yanı sıra reklam sayfaları bulunmaktadır. İçerik oranımız okuyucuyu sıkmayacak şekilde belirli bir orana göre tasarlanmıştır.Her ay düzenli ve istikrarlı bir şekilde basılan dergimiz, Tüm elektrik , aydınlatma malzemeleri ticareti ile ilgilenen üretici, tedarikçi, akademisyen, satın almacılar, yurtiçi ve yurtdışı sektörel (yıllık ortalama 40 fuar katılımı)fuarlarda katılımcı ve ziyeretçilere ücretsiz olarak “dönüşümlü bir şekilde” ulaştırılır.Sektörüm Elektrik Aydınlatma Dijital Yayın Bilgi..Dergimiz baskı sürecinin bitiminde, eş zamanlı olarak Turkcell Dergilik uygulamasına ve uluslararası e dergi sitelerine “Issuu, Yumpu, Callemeo vb..” tüm içeriği yüksek kalit

Şirketle ilgili son haberler

https://www.sektorumdergisi.com/altez-acil-aydinlatma-armatu

https://www.sektorumdergisi.com/altez-acil-aydinlatma-armatu

Yeni ürün ・ 9 Şub 2020 daha fazla… Open In New icon

2004 yılında “acil durum aydınlatma ve yönlendirme armatürleri” üretimi ve ticareti amacı ile kurulan “Altez Elektronik Aydınlatma“, binaların yönlendirme ihtiyaçlarına cevap vermek ve aydınlatma problemlerine sunulacak çözümlerde, kaliteyi uygun fiyatla sunmayı amaçladığı Ar-Ge çalışmalarıyla sektörde söz sahibi olmuş üretici firmalarımızdandır.

Belgeler

Domain icon Acente/ Temsilci

SEKTORUM ELEKTRIK AYDINLATMA DERGISI

belediye caddesi, mo:16/7 eyupsultan/gokturk

34077 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2010
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Acente/ Temsilci

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

SEKTORUM ELEKTRIK AYDINLATMA DERGISI'in Faaliyetleri

  • Gazete ve dergiler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz