SRC BELGESI, ODY BELGESI, ÜDY BELGESI, PSIKOTEKNIK BELGESI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SRC BELGESI, ODY BELGESI, ÜDY BELGESI, PSIKOTEKNIK BELGESI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ÜDY 1 Belgesi, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan bir firmada yetkili olarak görev yapan Üst Düzey Yöneticilere verilen Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Belirtilen yetki belgelerine sahip ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapan firma yetkililerinin bu belgeyi alması zorunludur. ÜDY 1 Belgesi aynı zamanda ÜDY 1 Mesleki Yeterlilik Belgesi olarak da bilinmektedir. Yönetmeliklerce ve firmanın yapmış olduğu iş hacmine göre yetki belgelerine sahip tüm firmalarda yetkili kişilerce ÜDY 1 Belgesi bulunması ve firmanın bu belgeye sahip yetkilileri istihdam etmesi zorunludur. Uluslararası Yolcu Taşımacılığı faaliyetini gösteren ve yetki belgelerine sahip firmalarda ÜDY 1 Belgeli yetkili istihdam etmeleri gerekir. İstihdam etmemeleri durumunda Karayolu Taşımacılığı kanunun ilgili maddelerince 5(beş) uyarı ve maddi cezalar firmaya yansıtılacaktır. ÜDY 1 Belgesi alan bir kişi ÜDY2, ODY1 ve ODY2 Belgesi almış sayılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ÜDY 2 Belgesi alacak yetki belgeleri olan bir firmada yetkili bir Üst Düzey Yönetici iseniz firmanız yurt içinde yolcu taşımacılığı yapan bir firmadır. ÜDY 2 Belgesi genel olarak yetki belgelerine sahip yurt içi yolcu taşımacılığı yapan firma yetkililerine verilen Üst Düzey Yönetici Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Yetki belgelerine sahip firmaların Üst Düzey Yönetici olarak görev yapan yetkililerin ÜDY 2 Belgesi almaları zorunludur. Firmalar da ÜDY 2 Belgeli yetkili istihdam etmek zorundadır. Tuzla Denge ÜDY Kursu olarak sizlere alanında uzman eğitmen kadromuzla İstanbul ilinde Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler ve Kocaeli ilinde Gebze, Darıca, Dilovası bölgelerinde ÜDY Belgesi, ÜDY Eğitimi ve ÜDY Merkezi olarak hizmet vermekteyiz. ÜDY Belgesini alırken doğru eğitim aldığınızdan emin olun. 100% ÜDY 2 Belgesi Başarı oranımız ile sizlere en kaliteli hizmeti veriyor ve sınav başarı oranımızı hep birlikte zirveye taşımayı benimsiyor ve bunu gerçekleştiriyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ÜDY 3 Belgesi almak için bir arayış içerisine girdiyseniz, yetki belgelerine sahip uluslararası eşya, kargo ve yük taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmaktasınız. Öncelikle ÜDY 3 Belgesi alacaksınız fakat Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesini hiç daha önce duydunuz mu? Sınava girmeden rahatlıkla ÜDY 3 Belgesi alabilmektesiniz. Ama aranan şartlardan en temeli 25.02.2006 tarihinden önceki 3(üç) sene boyunca yetki belgelerine sahip uluslararası yük taşımacılığı yapan bir firmada yetkili olarak görev yapmış olmalısınız. SGK Dökümü, Sicil Gazetesi gibi gerekli evrakları da ibraz etmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgiye ulaşmak için Sınavsız (Muafiyetli) ÜDY Belgesi yazımızı okuyarak bilgi alabilirsiniz. Gelelim, Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi türünün 3(üç)’üncüsüne yani Uluslararası Yük Taşımacılığı ile ilgili olanına… ÜDY 3 alan birisi ÜDY4, ODY3 ve ODY4 almış sayılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ÜDY 4 Belgesi alacaksanız L1, M2, N2, P2 ve R1 Yetki Belge türlerinden herhangi birine sahip Yurtiçi Yük Taşımacılığı yapan bir firmada Üst Düzey Yönetici olmanız gerekmektedir. Yetki belgelerine sahip firmaların bu belgeyi alması zorunludur. Almama durumunda kanunların belirtilen maddelerince firmalara cezai işlem, puantaj düşümü ve geçici yürütme durdurma cezai işlemleri uygulanmaktadır. ÜDY 4 Belgesi istihdam zorunluluğu olan firmaları bilmeniz gerekmektedir. İstihdam Zorunluluğu olan firmalar yazımızda detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Genel olarak yetki belgelerine sahip yurt içi yük taşımacılığı yapan firmalardan ÜDY 4 Belgesi yani Üst Düzey Yöneticilik Mesleki Yeterlilik Belgesi istenilmektedir. Hatta bu belgenin bulundurulması yani istihdamı zorunludur. Tuzla Denge ÜDY Merkezi olarak sizlere uzman eğitmen kadrosu ve adaya yönelik eğitim metotlarımız ile İstanbul da Maltepe, Pendik, Kartal, Tuzla ve İzmit‘te Gebze, Darıca, Dilovası bölgelerinde...

Fiyat teklifi isteyin

Denge Ulaştırma Hizmetleri olarak 2018 yılından bu yana Tuzla ve Pendik bölgesinde Src Belgesi, Ody Belgesi, Üdy Belgesi, Psikoteknik, Ehliyet, İleri Sürüş Teknikleri hizmetlerini aktif olarak vermekteyiz. Src1 Belgesi, Src2 belgesi, Src3 Belgesi, Src4 Belgesi, Ody1 Belgesi, Ody2 Belgesi, Ody3 Belgesi, Ody4 Belgesi, Üdy1 Belgesi, Üdy2 Belgesi, Üdy3 Belgesi, Üdy4 Belgesi, Psikoteknik Belgesi hizmetlerini sizlere en doğru ve etkili şekilde sunmaktayız. Nasıl Alınır, Alma Süreçleri, Kimler Alabilir, Kimlere Zorunludur ve Fiyatları gibi bilgileri ise tüm detayları ile internet sitelerimizde paylaşarak aylık yüz binlerce kişiyle erişmekteyiz. Bugün kadar binlerce kursiyer mezun eden kurumlarımız Milli Eğitim ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı resmi kurumlardır. Ayrıca Sağlık Bakanlığına bağlı Psikoteknik Merkezimizde uzman Psikologlar eşliğinde Psikoteknik Belgenizi de rahatlıkla alabilirsiniz. Sağladığımız belgeler, kamyon şoförü, taksi şoförü, otobüs şoförü, tır şoförü, yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı gibi belgelerin yanı sıra Üst Düzey Yöneticilik Belgesi ve Orta Düzey Yöneticilik Belgesi hizmetleri ile de Lojistik ve Turizm sektöründe yöneticilere belge ve hizmet sağlanmaktadır. Src Belgesi Fiyatları, Ody Belgesi Fiyatları, Üdy Belgesi Fiyatları ve Psikoteknik Fiyatları noktasında detaylı bilgilere erişmek için Psikoteknik Merkezi ve SRC Merkezi internet sitelerimizi daima takip etmenizi tavsiye ederiz. Olası zamlardan etkilenmemek için Hemen Arayın.

Şirketle ilgili son haberler

SRC BELGESİ FİYAT, ÜCRET, HARÇ VE CEZA

SRC BELGESİ FİYAT, ÜCRET, HARÇ VE CEZA

Yeni sertifika ・ 17 Ağu 2023 daha fazla… Open In New icon

SRC Belgeleri , sürücülerin bir araç kullanırken gerekli bilgi ve yeteneklere sahip olduğunu gösterir. SRC belgesi , çeşitli araç türleri için farklılık gösterebilir ve sürücülerin bir araç kullanırken gerekli eğitimi almaları gerektiğini belirtir. SRC belgesi karayolunda araç kullanan tüm sürücüler için ehliyet gibi zorunlu değildir, ancak bazı durumlarda sürücülerin kullandıkları aracın türüne ve yaptıkları işe göre bu belgeyi almaları gerekebilir. Bu belge sürücülerin bir araç kullanırken gerekli bilgi ve yeteneklere sahip olduğunu gösterir. Örneğin, bazı ülkelerde otobüs şoförlerinin bir SRC belgesi alması zorunludur Bu belge, otobüslerin özel kuralları ve yönetmelikleri hakkında bilgi içerir ve sürücülerin bu kurallara uygun bir şekilde araç kullandıklarını gösterir. https://surus.com.tr/src-belgesi-fiyat-ucret-harc-ve-ceza/

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SRC BELGESI, ODY BELGESI, ÜDY BELGESI, PSIKOTEKNIK BELGESI

Aydintepe Mh. Sevindik Sk. No: 17 Tuzla/istanbul

34947 Tuzla - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2018
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Ulusal

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Teslimde ödenecek

Bankalar

  • Türkiye Ekonomi Bankası

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

SRC BELGESI, ODY BELGESI, ÜDY BELGESI, PSIKOTEKNIK BELGESI'in Faaliyetleri

  • Kara taşımacılığı - Lojistik hizmetler
  • Src Belgesi
  • Ody Belgesi
  • Üdy Belgesi
  • Psikoteknik
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz