THERMOBAG IZOTERMIC CANTA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

THERMOBAG IZOTERMIC CANTA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Bu portatif soğutucu modeli, 50 cl’lik kutulardaki içeceklerin düşük sıcaklıklarda saklanması ve taşınması için tasarlanmıştır. 50 cl (16 ounce) hacminde 6 kutu ya da 25cl (8.4 ounce) hacminde 8 kutu alabilir, otomobilinizin bagajına mükemmel bir şekilde yerleştirilebilir; sert malzemeden üretilen soğutucuların yalıtımlı bölgesi geniş bir şekilde açılarak içeceklerinize kolay bir erişim sağlar ve iç bölmenin rahat bir şekilde görülmesini mümkün kılar.ıkarılabilir, yumuşak dolgulu omuz askısı ve üstten güçlendirmeli deri tutma sapları ile, dış kısmı sert olan soğutucu çantayı, hafif yükler için omzunuza asabilir ya da daha ağır yükler için çanta üstündeki tutma saplarını kullanabilirsiniz.Sert soğutucu çantada, delinmelere ve UV ışınlarına dayanıklı, su geçirmez ve sağlam bir dış katman bulunmaktadır Uçları kolay çekilebilen Hava ve Su Geçirmez Fermuar, soğutucu çantanın sızdırmaz olmasını mümkün kılmaktadır. Buz aküsü ve insülin iğnesi muhafaza çantası hediyemizdir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

•İnsülin buz çantası diyabet hastalarının kişisel eşyaları için idealdir. Kapasite: altı insülin enjektörü (boyutlar: 25x15x10 cm) çanta içine takılabilir. Çantanın içine standart buz kartuşu veya buz jel paketi koyulabilir. •Buz paketi olmaksızın 8 saate kadar ya da buz paketi ile 18 saat soğuk muhafaza sağlar •Bu diyabet seyahat çantası için, dondurucuda ön soğutma yapılmasına gerek yoktur. Uzun bir süre boyunca taşıyacaksınız, kolaylıkla buz aküsü ya da jel buz paketleri ile kullanabilirsiniz. Soğutucu çantanız, diyabet için gerekli olan malzemeleriniz ile yola çıkmaya hep hazır. İlaçlarınızı soğuk tutan ve buz paketinin soğutma etkisini arttıran iç köpük panelleriyle mükemmel yalıtım etkisine sağlayan Büyük Boy İnsülin Enjektör Kılıfı. Herhangi bir akü ya da harici enerji kaynağına gerek yoktur. •YOLCULUK ESNASINDA İLAÇLARINIZI SOĞUK TUTUN

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bu modelimiz küçük, orta ve büyük boy olmak üzere 3 ayrı ebat ve 7 ayrı renkte üretilmiştir.Küçük boy soğutucu;3 adet 750 ml şişe kapasitelidir. Orta boy soğutucu; 5 adet 350 ml Şarap Şişesi ya da 5 adet 500 ml kutu içecek kapasitelidir. büyük boy soğutucu ise 5 adet 750ml şişe ya da 10 adet 500ml kutu içecek kapasitelidir.%100 SIZDIRMAZLIK ve DARBELERE DİRENÇ Sert soğutucu çantada, delinmelere ve UV ışınlarına dayanıklı, su geçirmez ve sağlam bir dış katman bulunmaktadır Uçları kolay çekilebilen Hava ve Su Geçirmez Fermuar, soğutucu çantanın sızdırmaz olmasını mümkün kılmaktadır.Sealed Air Şirketi tarafından temin edilen patentli poliüretan köpükten yapılmış yalıtım malzemesi. Poliüretan köpük, 8 saate kadar herhangi bir enerji kaynağı kullanmaksızın en uzun süreli soğuk muhafaza sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bu portatif soğutucu modeli, içeceklerin ve yiyeceklerin düşük sıcaklıkta saklanması ve taşınması için tasarlanmıştır. Otomobilinizin bagajına mükemmel bir şekilde yerleştirilebilir; sert malzemeden üretilen soğutucuların yalıtımlı bölgesi geniş bir şekilde açılarak içeceklerinize kolay bir erişim sağlar ve iç bölmenin rahat bir şekilde görülmesini mümkün kılar.. Poliüretan köpük, 12 saate kadar herhangi bir enerji kaynağı kullanmaksızın en uzun süreli soğuk muhafaza sağlar. Siyah Buz Aküsü bölmesi bulunan modelde, soğutucu, içecek kutularınızı 18 saate kadar soğuk tutabilmektedir. ış katman sentetik kumaş ve lamineli sert poli-EVA malzemeden yapılmıştır. Orta katman, polimerik köpük teknolojisi ile üretilmiş benzersiz bir yalıtım katmanıdır. İç katman, soğutucuya ekstra sızdırmazlık sağlamak üzere polivinil asetat polimerden yapılmıştır. 6, 8 ve 10 litre kapasiteli olmak üzere 3 ayrı ebat ve 7 ayrı renkte üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Soğuk içeceklerinizi taşımak için yalıtımlı şık soğutucu çantalarımız, en sevdiğiniz içeceklerinizi pikniklere, partilere, plaja ya da diğer etkinliklere götürmenize olanak tanır. Soğutucu çantalarımızda, kaliteli, sızdırmaz, yüksek yoğunlukta köpük yalıtım malzemesi kullanılmış olup hem hafif hem de son derece sağlamdır. Patentli köpük teknolojisinin kullanıldığı tamamen yalıtımlı çantalarımızın kalın termal duvarları, içeceklerinizin 8 ila 16 saat boyunca soğuk kalmasını sağlamaktadır. Çantanın önceden soğutulması gerekli değildir. Darbelere dayanıklı çanta, üst kısımdaki su geçirmez fermuarla açılır. Şişe sabitleyici sepaeretörlerin kullanıldığı soğutucu bölmeleri, şarap ya da bira siselerinizin şekline göre tam olarak ayarlanır ve şişelerinizi soğuk tutar. Soğutma bölmeleri içeceklerinizi soğuk ve kuru tutar. Yüksek yoğunluklu yalıtım köpüğü, seyahat ederken şarap ve bira şişelerinizin soğuk kalmasını sağlar ve korur. Portatiftir ve seyahatler için mükemmel bir yol arkadaşıdır! İçeceklerinizi kolaylıkla taşımak üzere sağlam deri sapları ve ayarlanabilir omuz askısı ile özenle üretilmiştir. Yüksek kaliteli! Dışarı çıkarken içeceklerinizi korumak üzere bir çantaya gereksinim duyduğunuz zamanlarda, lamine kaplı EVA malzemeden yapılmış, 2 yönlü ayırma sağlayan fermuarı ile, bu çanta mükemmel bir tercih. Yıldız Teknik Üniversitesi onay ve raporludur. Satte sadece 0, 2° ısı kaybı vardır. Yerli üretim ve çevre dostudur.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

THERMOBAG IZOTERMIC CANTA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.

adnan kahveci mahallesi avrupa caddesi yapi no: 22 ic kapi no: 1 beylikduzu/istanbul

34520 Beylikduzu / Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Ulusal

THERMOBAG IZOTERMIC CANTA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Avcılık ve balıkçılık ekipman ve özel ürünler
  • ısı yalıtımlı çanta
  • izotermic
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz