• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • çikolata üretim ekipmanları

Sonuçlar

Çikolata üretim ekipmanları - Ithalat/Ihracat

Litvanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Kakao yağı, Kakao likörünün (veya kütlesinin) çok yüksek basınç altında preslenmesi sonucu elde edilir. Kakao yağı sıvı halde toplandıktan sonra 25 kg'lık karton kutularda paketlenir ve müşterilerimize nakledilmek üzere soğutulur. Kakao yağı 270C sıcaklıkta katı halde kalır, ancak 27.70C'de erimeye başlar ve 350C'de tamamen erir. Kakao likörü preslendiğinde, kakao yağı ilk olarak Kakao'nun tüm lezzetini koruyarak Doğal halde ortaya çıkar. Koku giderilmiş Kakao yağı elde etmek için daha ileri bir işlem gerçekleştirilir, böylece çikolatanın kokusunu ve lezzetini etkilemeden çikolata üretiminde kullanılabilir. Kakao yağı tek başına ya da kakao likörü ile karıştırılarak çikolata yapımında kullanılır. Kakao yağı, gıda kullanımının yanı sıra antioksidan özellikleri ve kayganlaştırıcı doğası nedeniyle ilaç ve kozmetik ürünlerinde de kullanılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

100kg./s.'e kadar kalıplanmış çikolata üretim kapasitesi. Sınırlı alana sahip küçük işletmeler için tasarlandı. Soğutma tüneli kızaklı çok katlı ve poliüretan bantlıdır. Çikolata soğutma tüneli kalıp ilerleyişine göre paralel olarak yerleştirilmiştir. Hat özellikle kalıplanmış dolgulu çikolata üretimi için tasarlandı ancak aynı zamanda direkt bant üzerine damla çikolata yapabailme özelliğine sahiptir. Değişik ürünler kaplama bandı sayesinde çikolata ile kaplanabilir. Değişik dolum stilleri ile dolum işlemi gerçekleştirilebilir. Depozitör one-shot türü olduğu için çikolata içine kuruyemiş partiküllerine uyugun değildir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Denkrom Peynir Proses Tankı Kapasite: 500 lt - 2000 lt 2 yıl garantilidir

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle