• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • gıda güvenliği

Sonuçlar

Gıda güvenliği - Ithalat/Ihracat

Türkiye

AMERİKAN TİPİ KOVA www.tekmapolietilen.com.tr GENEL ÖZELLİKLER ● Her türlü işletme şartlarına uygun ● Birbiri üzerinden kaymaz ● Sınırsız renk seçeneği ● Gıda kodeksine uygun ● -20°C ile +60°C arasındaki ısı farklarına dayanır ● Uygun kullanım koşullarında kırılmaz ● Yağ, asit ve benzeri maddelerden etkilenmez TEKNİK ÖZELLİKLER BOY EN YÜKSEKLİK AĞIRLIK 33 cm 28 cm 26 cm 800 gr. (+/-30gr) TAM GÜVENLİK Kovanın üst kısmını çevreleyen 4 adet koruyucu çemberleri sayesinde devrilme olaylarında tam güvenlik. GÜVENLİK ŞERİDİ Kapalı kovayı açmak için yapılacak tek olay; kapaktaki güvenlik şeridini kırarak açmaktır. Açılan kapak bir daha kullanılamaz. Bu durum ürünün garantisini gösterir... 30 kg. katı ürün taşır; 18 lt. likit ürün taşır; Kapaktaki sızdırmazlık için dizayn edilmiş iç kilitler... SAĞLAM, DAYANIKLI, GÜVENİLİR Yol ve depo şartlarına uygundur ürünlerinizde çökme olmaz. TÜKETİCİNİN TERCİHİ Avrupa Standartlarında ölçü; 30x28x33 cm.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Söz konusu gıda olduğunda, üretiminden tüketimine kadar her türlü süreçte tartışmasız en önemli nokta hijyen konusudur. Sağlıksız ve hijyenik olmayan gıdalar insan sağlığını olumsuz etkileyerek kitlesel olarak büyük sağlık sorunlara yol açabilirler. Milyonlarca insanın çeşitli besin ihtiyaçları gidermek için hergün binlerce ton gıda üretilip tüm bu ürünlerin sofralara gelene kadarki lojistik işlemleri yapılmaktır. Gıda zinciri denilerek ifade edilmek istenen aslında bir ürünün, tarladan başlayarak yenmek üzere masaya gelinceye kadar olan çeşitli işlem süreçlerinin tamamını ifade etmektedir. Kısaca gıda maddelerinin üretiminde, tarladan başlayıp, hazırlama, işleme, üretim, ambalajlama, depolama, taşıma, dağıtım ve nihayet piyasaya sunulma aşamalarının tümüne gıda zinciri denmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Beslenme ve sağlıklı yaşam, insanların en temel ihtiyaçlarıdır. Bunu sağlamak ise gıda güvenliği sayesinde olmaktadır. Günümüzde birçok yeni hastalığın ortaya çıkması, bu konudaki ihmallerin neticesidir. Kötü ve sağlıksız gıda maddelerinden kaynaklanan hastalıklar, gelişmiş ülkeler kadar gelişmekte olan ülkelerde de insan sağlığını tehdit etmektedir. Bu hastalıklar bilhassa savunma sistemleri zayıf olan çocuklarda, hamile bayanlarda ve yaşlılarda büyük bir risk oluşturmaktadır. Gıda güvenliği çalışmalarının hedefinde, üretilen gıda maddelerinin fiziksel, kimyasal ve biyolojik açılardan tüketicilere ve doğal çevreye zarar vermemesi düşüncesi yatmaktadır. Gıda üretimi yapan lokanta, otel, pastane, kafe ve benzeri işletmelerde kaliteli üretim yanında, artık üretilen gıdayı garanti altına alan bir takım gıda güvenliği yönetim sistemlerinin uygulanması gereği, gıda güvenliğinin önemini arttırmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Diğer bütün ISO standartları gibi ISO 22000 standardı da, günün koşullarına uygun olduğundan emin olmak için düzenli aralıklarla gözden geçirilmekte ve iyileştirilmektedir. Bugün yürürlükte olan sürümü ISO 22000:2018 sürümüdür. Bu sürüm, gıda güvenliği konusunda en yeni trendleri ve gıda güvenliği gereksinimlerini kapsamaktadır ve gıda sektörünün küresel anlamda karşı karşıya kaldığı güçlüklere cevap vermektedir. Diğer yandan artan nüfus ile birlikte mevcut gıdalara güven duyulması ve gıda üretiminin güvenilir ve sürdürülebilir olması konusunda yardımcı olmaktadır. ISO 22000 standardının 2018 sürümü, operasyonel seviyedeki risk ile yönetim sistemi stratejik seviyesindeki risk arasında ayırım yapan, yeni bir risk anlayışını getirmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kapsamlı gıda güvenliği yönetim sistemleri ile birlikte İyi İmalat Uygulamaları (GMP) unsurlarının ve Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) birleştirilmesi için gerekenleri belirler. Bu uluslararası olarak tanınmış gıda güvenliği standardı, çiftçilikten gıda hizmetine, imalata, nakliyeye ve depolamaya, perakende satış için ambalajlamaya kadar gıda tedarik zincirindeki tüm kuruluşlar tarafından kullanılmakta ve tüm dünyada yaygınlaşmaktadır. Gıda sektöründe ürün/hizmet üreten kuruluşlarda güvenli ve sağlıklı gıda üretimi için tehlike analizi, kritik kontrol noktaları ile ilgili süreçlerin yönetilmesini ve kalite yönetim sistemi oluşturulmasını tanımlayan ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi global gıda ticaretinde uygulaması gereken bir standard olarak geliştirilmiştir. ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle

Türkiye

TÜRCERT yerel kalifiye kaynaklarını ve akreditasyonlarını kullanarak üretim, inşaat ve hizmet gibi bir çok sektöre hizmet veren, geniş ürün yelpazesine sahip bir belgelendirme kuruluşudur. Hizmet kapsamında kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği, otomotiv sektörü kalite, bilgi güvenliği ve gıda güvenliği gibi hizmetler bulunur. Kalite standartlarına uygunluk sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz tüm kalite belgeleriniz Kalitürk 'ten şirketlere verilmektedir.Yerel kalifiye kaynaklarımızı ve akreditasyonlarımızı kullanarak üretim, inşaat ve hizmet gibi bir çok sektöre hizmet veren, geniş ürün yelpazesine sahip bir belgelendirme kuruluşuyuz

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kuruluşumuz esas olarak iki ana başlık altında belgelendirme hizmetleri vermektedir: Sistem belgelendirme hizmetleri, başta ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetimi Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi olmak üzere çok sayıda yönetim sistemini kapsamaktadır. Spesifik belgelendirme hizmetleri, başta GMP İyi Üretim Uygulamaları Sistemi, BRC Food Gıda Güvenlik Sistemi, HELAL Belgesi, CE Belgesi, ROHS Belgesi, ECOmark Belgesi ve Organik Ürün Belgesi olmak üzere çok sayıda spesifik sistemi kapsamaktadır. Kuruluşumuz, güçlü bir teknolojik altyapı ve eğitimli ve deneyimli uzman bir çalışan kadrosu ile müşterilerine birçok yönetim sistemi ve spesifik belgelendirme hizmetleri vermektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Her türlü elle bulaşık temizliği için geliştirilmiş gliserin ve betain katkılı bulaşık deterjanıdır. Yağları kolayca çözer. Aktif formülü yoğun yağ ve kir tabakasına karşı etkilidir. Kolay durulanır, bol köpürür ve içeriğindeki gliserin sayesinde cildi korur. Limonen etkisi ile ferahlık sağlar. KULLANIM ALANLARI Ev, işyeri, hastane, fabrika ve otel gibi bulaşık temizliği gerektiren bütün alanlarda kullanılır. TEKNİK BİLGİ pH: 7 (±0,5) Aktiflik: > %9 Renk: Yeşil / Sarı Kıvamlı Sıvı Ürün Kalite Belgesi: TS 518 Bu ürün ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim sistemi belgelerine sahip tesisimizde üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ISO 22000:2005 standardı "Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri – Gıda Zincirindeki Tüm Kuruluşlar İçin Şartlar" olarak oluşturularak yayınlanmış, TS 13001 HACCP standardı iptal edilmiştir. ISO 22000 Gıda zincirinde yer alan kuruluşlarında yaşanan yönetim sistem standartı karmaşıklığını ortadan kaldırmak için yayınlanmış uluslar arası bir standarttır. Üreticiden tüketiciye kadarki zincirde her kesimi tümüyle etkileyen gıda kökenli salgın, zehirlenme, bozulma vb. olumsuzluklar, endüstriyel kalite sistemindeki hijyen sorunlarından kaynaklanmaktadır. Üretimden-tüketime risk oluşturabilen her bir parametrenin ürünler bazında ayrı ayrı belirlenip, bu noktaların incelenmesiyle sorunların giderilmesi yolunda görüş birliğine varılmıştır. "Kritik Kontrol Noktaları" nın belirlenmesi riskin azaltılması, dolayısıyla da riskin engellenmesini sağlayacaktır. Böylece olayların teknik ve sosyo-ekonomik boyutlarıyla ele alındığı yeni bir bakış açısı geliştirilmiş ve yaygınlaştırılmıştır.

Türkiye

Yaklaşık 15 yıldır İngiltere‘de geliştirilen ve günümüzde dünya‘nın birçok ülkesinde tarımcıların vazgeçilmezi haline gelen XZIOX® ürünü artık Türkiye piyasasına da giriş yapmış bulunmaktadır. Uluslararası en üst düzey sertifika ve ruhsatlara sahip olan yeni nesil klordioksit ürünümüz, biyosidal uygulamaların yapıldığı tüm sektörlerde,düşük kimyasal maliyetleri ile daha iyi üretim, daha uzun ömürlü ekipman ve daha sağlıklı işletme anlayışı ilkesi ile dünya genelinde oldukça revaç gören bir seçenek haline gelmiştir. XZIOX® ürünümüz T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmakla beraber, Dünya Sağlık Örgütü‘nün verdiği NSF sertifikasına (National Sanitary Foundation) sahiptir. NSF Belgesi, kullanıcı ve gıda denetleyicilerine, ürünün güvenlik açısından uygun olduğunu garanti eder. Ayrıca Klordioksit Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ve Çin Sivil Havacılık İdaresi (CAAC) tarafından COVID-19 önlemlerir

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Prodan Kalite Çevre Danışmanlık Olarak İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO 20252 Kamu Oyu Sosyal Araştırmalar Yönetim Sistemi Belgesi ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO 45001:2018 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ISO 13485:2016 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi Belgesi HELAL Belgesi ISO 3834 BELGESİ ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Sunmaktayız

Fiyat teklifi isteyin