• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • gıda katkıları

Sonuçlar

Gıda katkıları - Ithalat/Ihracat

Fransa

Europages tarafından doğrulanmıştır

Soğuk ekstraksiyon işlemiyle elde edilen organik siyah sarımsağın doğal sıvı özütü L'Etuverie'de doğdu. Birkaç yıllık araştırma ve farklı ekstraksiyon teknikleri kullanılarak yapılan çok sayıda denemeden sonra, S-Allyl-Cysteine (siyah sarımsağın ana erdemlerinden ve antioksidan özelliklerinden sorumlu molekül) bakımından konsantre olan bu özü geliştirmeyi başardık. Araştırmalarımızı, bitmiş ürünümüzde yeterli miktarda S-Alil-Sistein bulunmasını sağlamaya odakladık, böylece size organik siyah sarımsağımızın özünü sunabiliyoruz. Organik siyah sarımsak sıvı ekstresi, bir bitki için uçucu yağ neyse siyah sarımsak için de odur: doğal bir konsantre. Bir bardak suya günde sekiz damla damlatıldığında 600 mikrogram Allyl-Cysteine eşdeğeri elde edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Vainillin, vanilya çekirdeğinde doğal olarak oluşan eşsiz ve lezzetli vanilya kokusu ve aromasından sorumlu, oldukça aromatik bir organik kimyasal bileşiktir (vanilin glukozit). Üç fonksiyonel grupla değiştirilen bir benzen halkasından oluşan organik bir kimyasal bileşiktir: aldehit, hidroksil ve metoksil. Vanilya kokusunun bileşenlerinden biridir. Guaiacol'dan sentetik olarak elde edilen vanilin, kağıt imalatında üretilen sodalı sudan elde edilir. Tadı vanilyayı vanilyadan ayıran en önemli özelliktir. Sentetik vanilya ikamesi, bitkinin doğal meyvesinden daha yoğun bir tada sahiptir. İnce beyaz ila hafif sarı kristaller halindedir.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

MSG olarak da bilinen monosodyum glutamat, en bol bulunan amino asitlerden biri olan glutamik asidin sodyum tuzudur. MSG, nişasta, şeker kamışı, şeker pancarı veya melasın fermantasyonu ile elde edilir, ancak alg suyunda ve birçok sebze, peynir ve mantarda da bulunur. MSG, glutamik asitten tek bir amino asit içerir ve ham protein içeriği olarak kabul edilmez. Yaygın organik çözücülerde de çözünmez ve higroskopik değildir. Pişirildiğinde ayrışmadığı için işlemeye iyi yanıt verir. Şeker varlığında yüksek sıcaklıklar da uygulandığında rengini kahverengiye çevirir. Genellikle mono-hidrat, beyaz kristal toz, kokusuz ve suda çözünür olarak bulunur.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Monokalsiyum fosfat, fosforik asit ve kalsiyum karbonatın reaksiyonu ile elde edilir. Fosfor, kemiğin yapı taşı olarak birçok önemli biyokimyasal dönüşümde yer alır. Monokalsiyum fosfat 25kg, serbest akışlı toz veya beyaz veya grimsi renkli küçük granüller şeklinde gelir. Diğer hammaddelerle karıştırılması kolaydır. Ürün, kemiklerin ve dokuların düzgün gelişmesinden, metabolizmanın ve sinir sisteminin düzgün çalışmasından ve ayrıca artan üretkenlik ve bağışıklık gücünden sorumludur.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Potasyum sorbat oldukça etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruyucusudur. Potasyum sorbat, piyasadaki birçok koruyucudan biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olduğu için en iyilerden biridir. Potasyum sorbat büyük ölçüde sentetik olarak üretilir. Tatsız ve kokusuz bir tozdur. FDA'ya göre vücutta su ve karbondioksite dönüştüğü için kullanımı güvenli kabul ediliyor. Kozmetik ürünlerde kısıtlamalarla kullanılabilecek koruyucular listesinde yer almaktadır. Nihai üründe izin verilen maksimum konsantrasyonu, sorbik asit olarak hesaplanan %0.6'dır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi halde özellikleri çok daha zayıftır.

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle

Türkiye

Pastacılık için çeşitli aromalarda toping ve dekor sosları. Çeşitler: çikolatalı soslar, meyveli soslar, glasso sosları

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pastacılık dekorasyon için çeşitli aromalı standart ve simli soğuk jöleler.: Ürün: Soğuk jöleler Menşe: Türkiye Form: jöle Ambalaj: 7 kg kovalar x 4=koli JÖLE ÇEŞİTLERİ (AROMALAR): Çikolatalı, karamelli, sade, beyaz, çilekli, frambuazlı, yaban mersinli, vişneli, portakallı, muzlu, limonlu, mangolu, ananaslı, kiwili, kayısılı

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

pasta katkı maddesi , pastacılıkta pandispanya ve swissroll keklere ve dondurmaya hacim katmak için, stabilizatör olarak kullanılır. Bu yolla yumurta tüketimi de azalır. Menşe: Türkiye Form: Jel Uygulama: Pastacılık (pandispanya kekler swiss roll kekler, dondurma) Ambalaj: 5 kg kova Raf ömrü: 1 sene Saklama: Serin ve kuru yerde saklayınız

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Krem patisyeri tozu pastacılıkta keklerde, profiterolde, krosant ve buna benzer ürünlerde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Hijyeni ve kullanım kolaylığı olan bir üründür Menşe: Türkiye Form: toz Uygulama: pastacılık, şekerleme Ambalaj 1 kg poşet x 10= koli & 10 kiloluk torbalar: Raf ömrü: 1 sene saklama: serin ve kuru yerde saklayınız

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

KULLANIM ALANLARI Gemi yapımının kazan vb. bölümlerinde Kauçuk ürünleri aktif dolgu maddesi Petro-kimya sanayinde Lastik ve plastik sanayinde katalizör olarak Gübre sanayinde Isı yalıtımı Yanmaz ısı yalıtım malzemelerinde Asbest ışık malzemelerinde Yüksek kaliteli cam ürünleri Atık su arıtmasında Ağır metal arıtmasında Elektrik izolasyonunda Özel gıda ve hayvan yemi katkılarında Deri tabaklamada İnşaat panel yapımında Pigment üretiminde dolgu maddesi olarak İzolasyon (refrakter, ateşe dayanıklı malzemeler) Yanmaz özellik gerektiren her yerde Tıp Alanında; Magnezyum Karbonat, Mg Karbonat, MgCO3 Kurutucu, Renk Koruyucu Ajan, Taşıyıcı, Anti-caking Ajanı olarak kullanılabilir

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Denizli Çal Bölgesinde üzüm çekirdeği ve Tıbbi Aromatik bitki yağları alanında faaliyet gösteren bir firmayız. Lermonos Markası altında bölge üzümlerinden üzüm çekirdeği yağı ve unu üretmekteyiz. Ürünlerimizi % 100 doğal (püre natüre) ve cold press yöntemi ile üretmekteyiz. Şarap, pekmez ve sirke yapımı sonrasında üzüm kabuğu ve çekirdeği atık hale gelmekte ,bunlardan ise gıda ve beslenme yönü ile zengin flavonoidlere sahip yağ,un ve ekstraktı çıkarılmaktadır. Ayrıca başkaca taş çekirdekli meyveler ve tıbbi aromatik bitkiler üzerinde de çalışmaktayız. Üzüm çekirdeği yağı ve unu gıda da,kozmetikte,hayvan yemlerinde katkı maddesi olarak,saç ve vücut yağı ,masaj yağı olarak (özellikle vinoterapi spa merkezlerinde) kullanım alanı bulmuştur.Günümüzde üzüm çekirdeği toz halinde de satılmakta, ekmek, pasta vb. ürünlerin yapımında da kullanılmaktadır. İçeriği nedeniyle gıdanın raf ömrünü uzatmakta bayatlamayı geciktirmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sorbitol, Dekstrozun yüksek sıcaklık ve basınç altında katalitik hidrojenasyonu ile elde edilen bir üründür. Pastacılıkta özellikle kek yapımında, eczacılık alanında, diş macunu, kozmetik ve tütün formülasyonlarında kullanılmak üzere üretilmiştir. Sunsorb (70/70) Sorbitol Şurubu; Düşük kalorili tatlandırıcıdır Glisemik indeksi düşüktür Şekersiz çözeltiler ve şuruplar için hacim vericidir Gıda ve endüstriyel kimyasallar için etkili bir dengeleyicidir Ağızda ferahlık hissi verir Diş çürümelerine yol açmayan tatlandırıcı özelliği vardır Hacim artırıcıdır Son üründe viskoziteyi artırır Kullanıldığı ürünlerde kristalleşmeyi engeller Süspansiyonlar içinde kullanılan ilaç ve vitaminlerin dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar Krem, emülsiyon ve pastacılık ürünlerinde yumuşatıcı ve nem tutucu özelliği sayesinde, ürünlerin raf ömrünün uzun olmasını sağlar Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Fleksi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye

Türkiye

Maltitaste maltitol şurubu, maltoz şurubunun katalitik hidrojenasyonu sonucu elde edilmektedir. Sofra şekerine göre daha düşük glisemik indekse sahiptir Düşük kalori değeri Ağızda istenmeyen tat bırakmaz Mükemmel ısı dayanımı Düşük higroskopisite Kıvam, viskozite, kristalleşme ve renk kontrolünü sağlar Diş çürümesine neden olmaz Sakız kaplamalarına mükemmel çıtırtı verir Maillard reaksiyonuna girmez USP/EP/BP uygundur Uygulama Alanları: çikolata, dondurma, diyet ürünler, kek, bisküvi, şeker, sakız, enerji barları, alkolsüz içecekler, helva, reçel, sürülebilir çikolata, gofret ve unlu mamuller Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Flexi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye

Türkiye

corn starch food