• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • et işleme makineleri

Sonuçlar

Et işleme makineleri

AlmanyaMünih, Nürnberg ve Bavyera
  1. SCHNITZELMASTER GMBH

    Almanya

    Restoranlar, kasaplar ve yemek şirketleri için manuel Schnitzelmaster cihazı - endüstriyel mutfaklar ve kesimhaneler için otomatik Schnitzelmaster cihazı. Eti ya döversiniz (ki bu hem gürültülü hem de çok temiz olmayan bir işlemdir), ya da eti, "steak“ haline getirirsiniz, burada etin başlangıçtaki kalitesi artmaz, aksine "kıyma" gibi işlenmiş olur. Farkı yaratan Schnitzelmaster cihazlarıdır. "Mastern®“ eti yumuşatmak için yapılan özel bir işlemdir. Bu işlem özellikle kemiksiz et parçaları için uygundur. Bu işlemde et lifleri kopmadan gerilir, bu sayede taze et karakteri korunur.

  2. TVI GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Biftek, şnitzel, et sarma, pirzola, şişe sarılı et ya da şiş kebabı fark etmez, dünya çapından müşterilerimiz porsiyonlarını güçlü çözümlerimizle verimli, ekonomik, hijyenik ve güvenli şekilde yaparlar. Hem perakende satış hem de gastronomide. Gün be gün ve tavizsiz iyi. Kurulduğumuz 2004 yılından beri et porsiyonlama alanında uzmanlaştık ve et porsiyonlama makinelerinin ve komple porsiyonlama hatlarının lider üreticisiyiz. Ürün yelpazemiz doğru sıcaklık seçimi ve dondurma, presleme, posiyonlama, otomasyon, şişe ızgara eti sarma ayrıca şiş kebapların üretilmesine yönelik verimli, gereksinimlere uygun çözümler sunar. TVI'nin yüksek teknolojili tesisleri ana ürünün etlerinin sıcaklığının belirlenmesinden her türlü porsiyonlamaya, kaplara nihai ağırlık kontrolünden bitmiş ürünün ambalaj makinesine aktarılmasına kadar manuel veya otomatik yerleştirme.