• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • domuz eti

Sonuçlar

Domuz eti

AvusturyaSankt Pölten ve Aşağı Avusturya
  1. GERU HANDELSGMBH

    Avusturya

    GERU HANDELSGMBH, yılında kurulan ve Domuz eti sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Şirket, Martinsberg, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  2. ASTROKALB FLEISCHZERLEGE- UND HANDELS GMBH

    Avusturya

    ASTROKALB FLEISCHZERLEGE- UND HANDELS GMBH, yılında kurulan ve Kabuklu deniz hayvanları (yengeç vb.) sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Balık, Sığır, Kasap eti ve taze kümes hayvanları, Domuz eti, Balık, Sığır, Kasap eti ve taze kümes hayvanları, Domuz eti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Sitzenberg-Reidling, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  3. KW HANDELS GMBH

    Avusturya

    KW HANDELS GMBH, yılında kurulan ve Kasap eti ve taze kümes hayvanları sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Domuz eti, Domuz eti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Unterstinkenbrunn, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  4. SCHREINER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

    Avusturya

    SCHREINER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, yılında kurulan ve Et ve salam konserveleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Domuz eti konservesi, Domuz eti konservesi sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Munichreith, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  5. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

    Avusturya

    Şirket: Yeni kurulan tesisimizdeki modern üretim hatlarında sıkı bir kalite kontrol altında ve AB yönergelerine uygun olarak üretim yapılmaktadır. En yüksek kaliteli ham maddeler burada herkes tarafından severek yenen domuz iç yağına ve jambonuna dönüştürülmek üzere işlenmektedir. Euro paletler için yapılmış yüksek raflı depomuz AB sertifikasına sahiptir. Sıcaklık: -28°C İstif yüksekliği: azami 1, 8 m istif yüksekliği taşması: her yönden azami 5 cm Küçük bir et işleme firması olan Schachinger 1932 yılında kurulmuş, domuz iç yağı ve jambon üretimine başlamıştır. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra şirket büyüyerek bir et işleme tesisine dönüşmüştür. 1980'lerin sonunda ise domuz iç yağı ve jambon üretimi bağımsız bir şirket bünyesine alınmıştır.