• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • şekerlemeler

Sonuçlar

Şekerlemeler

FransaLille ve Nord-Pas-de-Calais
  1. SERENITY LE CANDY BAR

    Fransa

    Verified by europages badge

    SERENITY LE CANDY BAR, yılında kurulan ve ŞEKERLEMELER sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Çikolata olmayan şekerleme, çikolatalar, bonbonlar, küçük bonbonlar, Çikolata olmayan şekerleme sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Airon-Saint-Vaast, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. FIZZY ET COMPAGNIE

    Fransa

    FIZZY ET COMPAGNIE, yılında kurulan ve ŞEKERLEMELER sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. bonbonlar, şekerleme ve şekerler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Sars et Rosières, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. O CH'TI PRIX

    Fransa

    O CH'TI PRIX, yılında kurulan ve ŞEKERLEMELER sektöründe faaliyet gösteren bir Perakendeci şirketidir. Şirket, Valenciennes, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. CROP S

    Fransa

  5. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).