• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • bal

Sonuçlar

Bal

FransaLille ve Nord-Pas-de-Calais
  1. MIEL TRADITION

    Fransa

    MIEL TRADITION, yılında kurulan ve Şarküteri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. sabunlar, eterli yağlar, banka mobilyaları, Bal sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Villeneuve D'ascq, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. LAPI CULTEUR

    Fransa

    LAPI CULTEUR, yılında kurulan ve Bal sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. arı kovanları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Neuf-berquin, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. BIOCHEM

    Fransa

    BIOCHEM, yılında kurulan ve Bal sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Şirket, Tourcoing, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. LE RUCHER DE LA RIVIERE AUX ROSEAUX

    Fransa

    LE RUCHER DE LA RIVIERE AUX ROSEAUX, yılında kurulan ve Arıcılık makine ve ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. tipik ballar, royal jele sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Robecq, Fransa 'de bulunmaktadır.

  5. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).