• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • yemek şarapları

Sonuçlar

Yemek şarapları

FransaMontpellier ve Languedoc-Roussillon
  1. CHÂTEAU MONTANA

    Fransa

    Château Montana, 19. yüzyılın sonunda kurulmuştur. Doğu Pireneler'de 5 yüzyıldan uzun bir geçmişe sahip bir çiftçi ailesinden gelen Jean Jonquères d'Oriola, tutkusunun izinde, ailesiyle birlikte bu bölgenin inceliğini ve gücünü ve bu yerlerin potansiyelini geliştirmek için çalışıyor. Bağ, Perpignan'ın güneyinde, deniz ile dağlar arasında, Pic du Canigou'nun eteklerinde, Aspres'te iki bölgede altmış hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Syrah, Grenache, Carignan ve Mourvèdre gibi geleneksel üzüm çeşitlerinin yanı sıra Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan ve Muskat gibi diğer üzüm çeşitleriyle killi-kireçtaşı topraklarda çalışıyoruz. Artık mekanik toprak işleme, çevreye saygı gibi biyolojik çeşitliliği destekleyen ve düşük verimi koruyan geleneksel yöntemlere yönlendiren “Yüksek Çevresel Değer” sertifikasına sahibiz. Bugün organik dönüşümün ikinci yılında, üretimimiz 2023 bağbozumu için sertifikalandırılacak. Şaraplarımız, termoregüleli paslanmaz çelik fıçılar ve bir fıçı mahzeniyle donatılmış mahzenimizde şarap yıllandırılmakta ve şişelenmektedir. Château Montana, ziyaretler ve tadımlarla keşfetmenizi sağladığı bağcılık faaliyetinin yanı sıra her türlü etkinliğe ev sahipliği yapabilecek salonunu ve lojmanlarını kiralamanızı da sağlıyor.

  2. LE COUSTELOUS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Le Coustelous, Castelnaudary'nin ünlü cassoulet güveçine özel bir ilgi göstererek güneybatı yöresinin gastronomik ürünlerini size sunmaktan gurur duyar. Malzemelerimizin kalitesi konusunda hassasız ve size en iyisini sunmak için yerel üreticilerle çalışıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa, ABD ve Fransa'ya, şarküterilere, şarap tüccarlarına ve gastronomi ve diğer özel gıda ürünlerinde uzmanlaşmış mağazalara ihraç ediyoruz. Fransa gastronomisiyle tanınmaktadır ve güneybatı bölgemiz, çeşitli ve lezzetli yemekleriyle en ünlülerinden biridir. Ailemiz 1993 yılından beri müşterilerimiz için lezzetli yemekler hazırlamakla uğraşmaktadır. Bölgemizden taze, ev yapımı ürünleri öne çıkarmaya kararlıyız. Kaz ciğeri, kan sosisi, ördek göğsü... Ama hepsinden önemlisi, Castelnaudary'den beyaz fasulye ve bölgesel üreticilerden alınan et ile aile geleneğine göre hazırlanan ünlü cassoulet güvecimizdir. Ürünlerimiz hakkında her tür ek bilgi için iletişime açığız. "Le Coustelous" olarak aile, konserve fabrikamızın merkezinde yer almaktadır ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!