• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • şekerlemeler

Sonuçlar

Şekerlemeler - Rusya

Rusya
  1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

    Rusya

    SOFI BAKERY – yaratıcı bir imalathanedir. Burada en üstün kaliteli şekerlemeler el ile üretilmekte – süslenmekte, ballı zencefilli kurabiyeler, çubuk şekerlemeler ve sert şekerler profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından elde üretilmektedir: pastacılar, şekerlemeciler, şeker imalatçıları ve sanatçıları. SOFI BAKERY – hediye yapım sanatı. SOFI atölyesindeki pasta şefleri zencefilli kurabiyeleri yalnızca elle pişirmekte ve süslemektedirler. Rusya'da şekerleme endüstrisinin en iyi geleneklerini sürekli geliştiriyor ve devam ettiriyoruz. İmalat sürecinde yalnızca yüksek kaliteli doğal malzemeleri benzersiz kombinasyonlar halinde kullanmaktayız. SOFI BAKERY – başarının sırrı. Zencefilli kurabiye tarifleri eski Rus geleneklerine dayanmakta ve Avrupalı pasta ustalarının sırları ile tamamlanmakta iken, bol miktarda bal ve zencefil, tarçın, kakao vb. gibi baharat zencefilli kurabiyemize o eşsiz çikolata rengini, şölensi bir tat ve gevrek bir yapı vermektedir. SOFI zencefilli kurabiye yılın en iyi ürünüdür. Altın madalya!

  2. TIM.CO LLC

    Rusya

    Rus imalatçı “TIM.KO” Company kendi ticari markası “MADZHO” adı altında doğuya özgü olağanüstü churchhela (chuch-hela) şekerlemesini üretmektedir. Şirketin öncelikleri yüksek kalite standartları ve müşteriler ve çalışma ortakları ile güvenilir ilişkiler kurulmasıdır.Churchhela MADZHO alışılmış şekerlemelerin ve cipslerin yerini alan ve tüm aile için sağlıklı bir atıştırmalık işlevi gören modern sağlıklı atıştırmalıktır. Churchhelanın (chuch-hela) dolgusunda kuru meyvelerle birlikte ceviz, fındık ya da karışık kabuklu yemiş kullanılmaktadır. Dış kaplama meyve suyu ile yapılmaktadır. Sağlıklı beslenme alanındaki modern trendlere sorunsuz şekilde uyum sağlayan eski bir tariftir. Sunduğumuz avantajlar: - Yüksek hammadde kalitesi (kabuklu yemişler, meyve suları); - Malzemelerin koruyucu ve aroma içermemesi; - Minimum şeker yüzdesi– yalnızca doğal meyve suyunun tatlılığını dengelemek için; - Koruyucu içermeyen ürünleri 180 günlük bir süreye kadar koruyan vakumlu paketleme; - Üstün tat özellikleri (lezzetli, rahatlatıcı ve taze).