• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • kabuklu yemişler

Sonuçlar

Kabuklu yemişler - Rusya

Rusya
  1. TIM.CO LLC

    Rusya

    Rus imalatçı “TIM.KO” Company kendi ticari markası “MADZHO” adı altında doğuya özgü olağanüstü churchhela (chuch-hela) şekerlemesini üretmektedir. Şirketin öncelikleri yüksek kalite standartları ve müşteriler ve çalışma ortakları ile güvenilir ilişkiler kurulmasıdır.Churchhela MADZHO alışılmış şekerlemelerin ve cipslerin yerini alan ve tüm aile için sağlıklı bir atıştırmalık işlevi gören modern sağlıklı atıştırmalıktır. Churchhelanın (chuch-hela) dolgusunda kuru meyvelerle birlikte ceviz, fındık ya da karışık kabuklu yemiş kullanılmaktadır. Dış kaplama meyve suyu ile yapılmaktadır. Sağlıklı beslenme alanındaki modern trendlere sorunsuz şekilde uyum sağlayan eski bir tariftir. Sunduğumuz avantajlar: - Yüksek hammadde kalitesi (kabuklu yemişler, meyve suları); - Malzemelerin koruyucu ve aroma içermemesi; - Minimum şeker yüzdesi– yalnızca doğal meyve suyunun tatlılığını dengelemek için; - Koruyucu içermeyen ürünleri 180 günlük bir süreye kadar koruyan vakumlu paketleme; - Üstün tat özellikleri (lezzetli, rahatlatıcı ve taze).

  2. KADZAMA LLC

    Rusya

    Çekirdekten çikolataya elle çikolata yapımı için kullanımı kolay ekipmanlar tasarlamaktayız. KADZAMA 2012'de kurulmuş bir şirket olup, Dmitry Mateychik isminde bir çikolatacı tarafından yönetilmektedir. Yarattığımız ürünler onun zanaatkar ve iş adamı olarak olan tecrübesine ve tüm dünyada işbirliği yaptığımız çikolatacıların geri bildirimine dayanmaktadır. Amacımız çikolatacıların karşılaştığı sorunları meydana çıkarmak ve onların en iyi ürünlerini yapma biçimlerini geliştirmek için teknolojik çözümler getirmektir. Çikolatanızın ne kadar lezzetli olduğuna artık siz karar vermektesiniz. Tat kontrolünüz altında. KADZAMA ekipmanları şunlar için kullanılmaktadır: •Çikolata(kakao çekirdeği ve kakao kütlelerinden); •Kabuklu yemiş ezmeleri; •Humus, urbech ve diğer hamur işi atıştırmalıklar; •Katı malzemelerden elde edilen un — (kara buğday, pirinç, bezelye vb..) •Su, afyon, badem, çam fıstığı sütü. En önemli olan ekipmanımızın hayal gücünüze hitap eden bir araç olmasıdır. Şekersiz ya da emülgatörsüz çikolataya ne dersiniz? Ya da sağlıklı biyolojik katkı maddeli bir çikolataya? — Seçim size kalmış!