Türkiye, Afyonkarahisar
...Osmanlı (Göden Sucuk)...
Fransa, Laissac
... yapımı bir sucuk. İnce dilimlenmiş olarak, ardından %100 geri dönüştürülebilir ve hatta iade edilebilir bir cam kavanoza özenle yerleştirilmiştir! 300g'lık Marmite versiyonunda. Son Kullanma Tarihi: 90 gün Ağırlık: 300g Menşei: Laissac, Aveyron...
Avusturya, Neunkirchen
...Sosis Tahtası Profili / Tütünleme Çubuğu P1354...
We process and distribute natural casings and byproducts from sheep, goat and beef cattle. We work meet our customers quality requirements. Through our selection process we can deliver casings and byproducts to your manufacturing needs. Our delivery process keeps the goods fresh and pure. We can satisfy all your technical requirements: salted, in brine and vacuum pack.
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...Domuz Başı Siyah Boğa Beyaz Boğa Bakla Butifarra Karaciğer Pate Köy Butifarra Cular Butifarra Siyah Butifarra Katalan Cular Sant Roc Yumurta Butifarra Kan Sosis Beyaz Butifarra Malagueño Chorizo...
Fransa, Auros
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan) En Çok Satan Ürünümüz! Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı. Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır. Uzunluğu 50 cm. Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... geçmişe sahip olan bu örnekler, esasen Salamanca'da bulunan ünlü dehesalarda yerli olan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türünden gelmektedir. Uygulanan İşlemler İberik Brisa'da, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, sucuk doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucukların Faydaları Sucuklar magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum...
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Almanya, Marl
...Bu yuvarlak pizza tahtası, mutfak tahtası, servis tahtası veya atıştırmalık tahtası, zeytin ağacından yapılmış yuvarlak kesme tahtamız (Numara 2620) ile oldukça benzerlik göstermektedir. Bununla birlikte, pizza tahtasında bir sıvı kanalı bulunmamaktadır. Bu nedenle, peynir, sucuk, üzüm, meyve ve elbette pizza için kesme ve süsleme konusunda eşit derecede uygundur. 20 cm çapındaki daha küçük boyut, mini pizzalar için yer sunarken, 25 cm boyut standart bir pizza için uygundur.
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Lyon
...210 Gram Saf Zevk Paylaşmak İçin. Yöresel aromaları ince bir şekilde ahşap notalarla ortaya çıkaran, av eti sevenlerin beğenisini kazanacak el yapımı bir geyik sucuk. Bu sucuk, geyik etinin yağsız kısmından (yüzde 70) ve Bigorre siyah domuzunun yağsız ve yağlı kısmından (yüzde 30) yapılmıştır.
... makinaları, Salam, Sucuk, Sosis, Kavurma Dolum makinaları, Sıvı Ürün Dolum makinaları, Şeker Hamuru üretim tesisi makinaları, Matbaacılık Sektöründe; Reçetelere uygun karışım sistemleri, Dolum makinaları, Gübre Sektöründe; Toz, Sıvı, Granül gübre üretim tesisleri, Reaktörleri, Dolum Makinaları...
...Sucuk, salam, sosis, jambon ve köfte çeşitleriyle, Türk mutfağının ve kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzetleri, bugün Çolakoğlu'nun modern tesislerinde, el değmeden, kusursuz hijyen ve kalite güvencesiyle üretilmektedir. 55 yıllık deneyimiyle uzmanlaşan Çolakoğlu, sofralara ulaştırdığı Et Ürünleriyle güvenle tercih edilmektedir.Çolakoğlu Et Ürünleri, 1953 yılında Seyit Sedat Orcan tarafından...
İspanya, Manlleu (barcelona)
50 yılı aşkın süredir gıda sektörüne yönelik tartım ekipmanları ve her türlü makinenin ticaretini ve onarımını yapıyoruz: et ve sucuk kesme makineleri, testereler, kıyma makineleri, vakumlu ambalaj makineleri, sosis makineleri, ticari teraziler, hassas teraziler, platformlar, göstergeler... Teknik servisimiz, gıda makineleri, teraziler, ambalaj makineleri, dilimleme makineleri, hamur yoğurma...
İspanya, La Roda
... Tortaları, Gazpacho Tortaları, El Yapımı Tortalar, Mançego Gazpacho için Tortalar, Gazpacho Manchego'nun Ana Malzemeleri. Albacete dağlarından en iyi Kurutulmuş, Haşlanmış ve Taze Şarküteri Ürünleri. Karabiberli Sucuk, La Mancha Sosis, Cehennem Sosisleri, Soğanlı Kan, Beyaz Butifarra, Chistorra, Kurutulmuş Sosis. Son olarak, El Yapımı Bira, Ev Yapımı Bira, Çift Fermentasyonlu Bira, Filtrelenmemiş Bira, Ekstra Gazsız Bira, İspanyol El Yapımı Biraları. Ya da bir Orujo veya Ev Yapımı Rom, örneğin Orujo Kreması, Bitkisel Orujo, Bitkisel Likör, Bal ile Orujo, Bal ile Likör, Bal Rom.
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Domont
...ENS casing, şarküteri, merguez, sosis ve sucuk üretimi için doğal HALAL (koyun ve sığır) bağırsakların satış ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. ENS casing, BOA (Boyauderie des Alpes - Fransa) şirketinin distribütörüdür. Şirketimiz ayrıca, Fransa pazarında Cezayir'den gelen ürünlerin (Jus el-Arabi, sirke, portakal çiçeği, vb.) tek yetkili distribütörüdür. Saygılarımla.
Bu arama terimi için popüler ülkeler