CÔTE2BOEUF - Fabricant de charcuteries artisanales sans nitrite en Aveyron

Fransa

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CÔTE2BOEUF
Web icon

Ürün kataloğu

Français 29 ürünü görün

Aveyron'da geleneksel kurutulmuş et üreticisi olan COTE2BOEUF, bir Fransız gastronomi ikonunu eski ihtişamına kavuşturuyor: sosis! Eski günlerde olduğu gibi sadece 3 malzemeyle yapılıyor: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu ve IGP Kampot biberi. Koruyucu yok, renklendirici yok, nitrit yok! Eski günlerdeki gibi sadece 3 malzeme. Coppa, lonzo, kurutulmuş jambon, kurutulmuş Aubrac sığır eti, chorizo, guanciale, kuru sosis, sosis, Aveyron'daki Laissac'taki atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri ürün yelpazemizi oluşturuyor. COTE2BOEUF aynı zamanda Popines'in de mucididir: %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri. Vakumla paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatı (Popine, Marmite, Chaudron) bulunan Popine, kışın rakletlerinize, yazın ise şarküteri tabaklarınıza mükemmel bir eşlikçi olacaktır.

Belgeler

Videolar

https://youtube.com/shorts/V81RbB6OSuU?feature=share

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CÔTE2BOEUF

49 impasse des combes

12310 Laissac - Fransa

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2013
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

CÔTE2BOEUF'in Faaliyetleri

  • Pişirilmiş ve terbiyeli etler
  • şarküteri
  • guanciale
  • bresaola
  • chorizo
  • grison eti
  • lomo
  • Nitrit içermeyen şarküteri
  • raclette şarküteri̇
  • sosisler