• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • sucuk-sosis

Sonuçlar

Sucuk-sosis

TürkiyeIzmir ve Ege Bölgesi
  1. MHD03SUCUKLARI

    Türkiye

    ABOUT US Greetings from AFYONKARAHİSAR, the "CITY OF GASTRONOMY" with its tastes that makes you smile; the city that witnessed many important events in our history, that is the crosspoint of many civilizations and roads... SUJUK; is a unique Anatolian food that can be consumed with different cooking styles at breakfast, lunch or dinner. It is delicious with a unique taste no matter how it is cooked. Fabricated food has become unhealthy with the use of artificial and synthetic additives, and every kind of fraud. On the contrary, our sujuk that has almost become a synonym of AFYONKARAHİSAR is now on sale with; brand: "MHD 03 SUCUKLARI", slogan: "LOVE OF MEAT and SPICE", motto: "FRAUDSTER is himself DEFRAUDED", and the following ingredients; red meat: whole carcass meat (including special meat of the animal tenderloin, steak, ribeye, roast beef, etc.), oil: omentum oil, spice: real garlic (not garlic powder), carefully selected spices, rock salt and natural animal intestines, apart from these, no additional products, artificial and synthetic additives are used. We invite you to taste our sujuk to spread the inherited natural legacy flavor onto the future generations, by leaving an unforgettable taste in your mouth.

  2. COLAKOGLU ET ISLEME TESISI

    Türkiye

    Sucuk, salam, sosis, jambon ve köfte çeşitleriyle, Türk mutfağının ve kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzetleri, bugün Çolakoğlu'nun modern tesislerinde, el değmeden, kusursuz hijyen ve kalite güvencesiyle üretilmektedir. 55 yıllık deneyimiyle uzmanlaşan Çolakoğlu, sofralara ulaştırdığı Et Ürünleriyle güvenle tercih edilmektedir.Çolakoğlu Et Ürünleri, 1953 yılında Seyit Sedat Orcan tarafından Bayraklı Mezbaha tesislerinde kurulmuş olup, 1980 yılında Karşıyaka Doğançay daki tesislerine taşınarak İzmir halkına 27 yıl hizmet verdikten sonra, değişin üretim koşulları ve teknolojisine uyum sağlamak amacıyla 2007 yılında İzmir - Çanakkale yolu üzerindeki Avrupa standartlarına uygun Menemen tesislerine taşınmıştır.ISO 22000: 2005 Gıda Güvenliği ve ISO 9001: 2000 Kalite Standartlarına uygun inşa edilen tesislerinde, Türk Gıda Kodeksine uygun şartlarda üretimlerine devam edilmektedir. Kırmızı Et ve Et Ürünleri Tebliği ile Beyaz Et ve Et Ürünleri tebliğine göre ruhsatlandırılmış tesisimiz.

Filtreler

Sonuçlar

Sucuk-sosis

Sonuç sayısı

2 Şirketler