• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • sitrik asit

Sonuçlar

Sitrik asit - Türkiye

Türkiye
  1. MERGEN GIDA LIMITED COMPANY

    Türkiye

    1982 Yılında kurulan Mergen Gıda San. Tic. Ve Ltd. Şti. 30 yılı yaklaşan tecrübesiyle, baharat sektöründe siz değerli müşterilerimize itina ile hizmet vermenin kıvanç ve gururunu taşımaktadır.Kurulduğu ilk günden itibaren markalaşmaya önem veren MERGEN GIDA geliştirdiği AKTAR BAHARAT ve DOYMIX BAHARAT markalarıyla tüm ülke çapında yaygın satış- dağıtım ağıyla; gıdanın olduğu her noktada raflardaki yerini almaktadır.Markalaşmada inavasyon ve çeşitliliğe büyük önem veren MERGEN GIDA tüm baharatlar, şifalı otlar, çaylar, içecek tozları, katkı grupları, baharat mixleri, harçlar vs. ürünlerin dışında salep, toz sütlü kakao, nar ekşisi gibi ürünleri de çeşitlerine dahil etmiştir. Yurt genelindeki fuarlarda ve diğer reklam kanallarıyla tanıtımları yapılan ürünler; distrübutör, bayi, market, toptancı iş ortaklarımızla beraber tüketicilerimize ulaşmaktadır. Ev dışı tüketimde ve horeca kanalında son dönem yaptığımız çalışmalar sonucu MERGEN GIDA; sektörde yer alan saygın üretici ve dağıtıcı kuruluşlara çözüm ortağı olmuştur.Deneyimli üretim ve pazarlama kadrosuyla gün geçtikçe daha da uzmanlaşan MERGEN GIDA’nın temel misyonu : Doğa’da var olanı; tadı, kokusu, rengi, dokusu vs. tüm faydalarıyla siz tüketicilerimizin sofralarına ulaştırmaktır. Bu amaçla; tüm ürünler tohumdan, tarladan itibaren sofralara gelene dek, tüm süreçlerde TÜRK GIDA KODEKS’i, yerel mevzuat ve uluslar arası standartlar baz alınarak denetlenmekte ve üretim süreçlerinde gereken tüm şartlar yerine getirilmektedir.

  2. POZITIF KIMYA LTD ŞTI

    Türkiye

    Pozitif Kimya genel kimyasalların satış ve pazarlamasını yapar.sitrik asit, nitrik asit, asetik asit, kostik, soda, sodyum metabisülfit, hidrojen peroksit vs.

  3. HASAL TARIM URUNLERI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

    Türkiye

    Hasal 1930 yılında İzmir'de kurulmuş bir aile şirketi olup 1954 yılından bu yana Et, Sos; Bakery ve Süt sanayisi için Ham ve Modifiye nişastalar, Glikoz şurubu, İzoglikoz, Fruktoz şurubu, Dekstroz, Maltodekstrin, Sitrik Asit, Soya Proteinleri, Bitkisel Lifler, Hidrokolloidler, Doğal renk ve ekstraktlar, Rennet Kazein ve fonksiyonel gıda maddelerinin ithalat ve ihracatını yapmaktadır. İzmir gıda çarşısında finans ve satış departmanlarımızın olduğu iki ofisimiz, Ege serbest bölgede bir karışım tesisimiz, İzmir Kemalpaşa Ulucak'ta hammadde depolarımız ve Macaristan'da bir ofisimiz bulunmaktadır.

  4. TATLAN

    Türkiye

    İDA’dan Gelen Sağlık, Doğallık, LezzetTroya Efsanelerinin beşiği İDA dağının eteklerinden sofranıza, Tatlan farkıyla sağlık, doğallık, damağınıza layık lezzetler sunuyoruz. Tatlı yiyelim TATLAN konuşalım…Tahin Helvası Nedir? Tahin helvası genel bir tanım olarak, şeker, su ve sitrik asit, gerektiğinde yenilebilir glikoz şurubu da katıldıktan sonra pişirilerek, elde edilen şeker şurubunun, ağdalaştırılıp çöven ekstraktı (Radix saponariae Albae sive L.) ile beyazlaştırıldıktan sonra usulüne uygun olarak tahin ile karıştırılıp yoğurulması ve gerektiğinde çeşni maddelerinin ilavesi ile tekniğine uygun olarak hazırlanan katı, homojen ince lifli yapıdaki ürünü ifade eder. Tahin helvası herhangi bir işleme ihtiyaç duymadan doğrudan tüketilebilir. Tahin helvası, içeriğine normal prosedürde herhangi bir katkı maddesi eklenmediği takdirde tüm tüketiciler için uygundur. Tahin helvası, herhangi bir hassas tüketici grubu için uyarıya gerek olan bir bileşen ihtiva etmemektedir. Serin, kuru ve güneşsiz yerde taşınmalı, depolanmalı ve satışa sunulmalıdır.Tatlan Tahin Helvasının Farkı Nedir? Tatlan Tahin helvası önceki yazılarımızda anlattığımız gibi geleneksel yöntemlerle hazırlanan, içinde doğal maddeler dışında yapay bir katkı bulunmayan doğal lif kaynağı bir üründür. Trans yağ içermez. Ancak %60 ekstra tahin içerir. Bol tahinlidir. Peki bol tahinli ne anlama gelmektir? Diye sorulursa; Bol Tahinli: Türk Gıda Kodeksi Tahin Helvası Tebliği (2015/28) EK-1’ e göre Tahin Miktarı en az %52 olmalıdı

  5. FULGARDENSOAP

    Türkiye

    FUL GARDEN SOAPSağlıklı ve doğal yaşam konusunda bilgi ve birikimlerimizi sizlere en iyiyi sunmayı kendine misyon edinmiş bir firmadır.Sabunlarımız %100 bitki, meyve ve çiçek yağlarından üretilmekte olup tamamının aromaterapik özelliği vardır.Sanayi sabunlarının üretiminde ayrıştırılan ve cilde faydalı olan bitkisel gliserin sabunlarımızın içerisinde kalmaktadır.Birinci sınıf sızma zeytinyağı ve sertifikalı aroma terapik yağlar kulllnılmaktadır.Doğal ve bitkisel sabunlarımızın genel özellikleri, Yüksek nemlendirme kabiliyeti, Taze, ışıltılı , yumuşacık bir cilt, Antibakteriyel ve antioksidan olması, Egzema , çatlama, kuruma ve döküntü gibi cilt problemelrinde yüksek performans ile iyileştirme, Sivilce, akne ve ciltde pürüzlerinde kesin sonuç alınmasıdır.Ürünlerimizi yenilebilir hammaddelerden üretiyoruz.Keçi sütü ve bal dışında hiç bir hayvansal ürün kullanmıyoruz.Doğal sabunlarımız SLS (sodium laurel sulfat) , sentetik gliserin, plastik(sitrik asit), köpürtücü, kıvam arttırıcı, koruyucu ıcermez.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. VERATAVŞAN

    Türkiye

    Taze Tavşan eti ve Tavşan satışımız bulunmaktadır.Her ülkeye ihracat yapma kapasitesi ve et tedarik etme konusunda profesyonel olarak çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra tavşan gübresi ve tavşanlar için gerekli ekipman ve malzemeyi temin edebilirsiniz. Tavşan etinin faydaları; Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.

  2. TAVET TAVŞAN

    Türkiye

    Neden Tavşan Eti ? Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.