ACROTECH MAKINA A.S

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ACROTECH MAKINA A.S
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

PROCESS Wood powder coating - the technology of the future! Powder coating has been used extensively in the metal industry for many years. MDF panels can be coated in high quality using low-temperature wood powder coatings containing resins, pigments, and additives. MDF (Medium Density Fiberboard) panels used in the furniture industry are completely painted with powder paint and a very durable surface is obtained. The MDF surface is electrostatically charged and painted with powder paint guns. The coated MDF then passes through the furnace, the powder coating hardens at a certain temperature and a smooth surface is obtained. After a short cooling time, the parts can be packaged or further processed. The optimal combination of powder coating, hardening technology, furnace design, requirements for MDF sheets and a sophisticated quality assurance system leads to process reliability that is widely applied today.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ACROTECH - Wood Grain Effect As aesthetic values evolve, wood grain effect finishing is now becoming more and more popular in the fields of architectural decoration, furniture, electronics and home appliances. Wood grain effect finishing is a special powder coating process based on the latest technology in the surface finishing. The wood grain finished aluminum profile is a perfect integration of the excellent aluminum properties with the natural appearance of natural resources such as wood, marble, etc. It is a wonderful combination of the state-of-the-art technology and aesthetics. The products have stable quality, appealing appearance and therefore a higher value of decoration All metals can be decorated, but aluminum and steel are the most common. Metals can be molded, machined or shaped even after the wood grain coating is applied. The wood grain metal and aluminum finish are so realistic that it’s almost indistinguishable from real wood, even from a close visual inspection.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

WET PAINT CABINET - WOODEN SANDING ROOMS - POSITIVE PRESSURE ROOMS - WOOD DRYING ROOMS - WOOD DUST COLLECTING SYSTEMS

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

PVC ANTİ STATİK KABİN Uygulama ve proses şartlarına bağlı olarak 10 ile 15 dakika renk değişim süresi elde etmek kolaydır. Magic Systems, metalik tozlar, yapısal tozlar ve diğer zorlu malzemeler için bile en iyi renk değiştirme çözümüdür. Sistemdeki azalan toz miktarı temizleme işlemini daha da hızlı ve kolay hale getirir. Stand boyutu ve düzeni kompakt ve özel gereksinimlerinize göre özelleştirilebilir. Boya merkezi, robot, boya tabancası, dokunmatik ekran kontrolleri hızlı ve temiz renk değişimi için birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Siklon geri kazanım sistemimizin temizlenmesi kolaydır ve toz geri kazanımını en üst düzeye çıkarmak için mükemmel verimlilik sunar. Son filtreler en yüksek filtreleme verimliliğine sahiptir, minimum bakım gerektirir ve frekans dönüştürücüler ve diğer akıllı enerji tasarrufu özelliklerini içerebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Acrotech, dünya çapında elektrostatik toz boya, yaş boya, yüzey temizleme ve konveyör hatları alanında lider bir tedarikçidir. Manuel ve tam otomatik toz boya hatları konusunda Acrotech, çok çeşitli endüstriyel sektörlerde dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin yüksek talep ve gereksinimlerini karşılayan çözümler sunmaktadır. Acrotech, 1998 yılından bu yana, endüstriyel boyama hatları alanında, dünya çapında hizmet vermektedir. Teknolojik olarak gelişmiş, yüksek kaliteli cihazlar ve sistemler üretmektedir. Elektrostatik toz boya ve yaş boya kaplama sistemlerinin tasarımı her bir müşteriye özel olarak yapılır. Acrotech Makina A.Ş, her zaman ve her yerde profesyonel teknik desteği garanti eder. Acrotech, yüzey teknolojisinin teknik olarak geliştirilmesinde aşağıdaki yenilikçi çözümlerle karakterize edilmiştir: Elektrostatik toz boya tabancaları Tam otomatik toz boya tabancaları Anti-statik hızlı renk değiştirme sistemleri MagicCenter toz boya yönetim sistemleri Tam otomatik toz boya geri dönüşüm sistemi Elektrostatik toz boya fırınları Alüminyum sertleştirme fırınları Kuru tip yaş boya ve sulu tip yaş boya kabinleri Yaş boya kurutma fırınları ve pozitif basınç odaları Yüzey kaplama hatları MDF üzerine toz boya prosesleri Tam otomatik konveyör hatları Alüminyum ahşap desen hatları Acrotech, dünya çapında toz boya ve yaş boya verimliliğini artırmak amacıyla yüzey kaplama endüstrisinde kullanılan yenilikçi teknolojileri sizlere sunmaya devam edecektir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ACROTECH MAKINA A.S

Kavacik Mah Nuve Sok No:10/10

34820 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Mektup ile Havale
  • Swift Havale
  • Teslimde ödenecek
  • Belge karşılığı ödeme

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ACROTECH MAKINA A.S'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel boyama işleri - Makineler ve sistemler
  • toz boya robotu
  • yaş boya kabini
  • toz boyama tesisleri için kabinler
  • kurulum ve toz boyama makinaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz