AKA DECORATION

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AKA DECORATION
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Set 6 Parçalıdır 2 Adet 40x30cm 4 Adet 30x20cm Yüksek çözünürlük kalitesine sahip makinelerde kanserojen olmayan boyalarla 3mm mdf üzerine dijital baskı tekniği uygulanmıştır. Ürünün arkasında hazır gelecek olan çift taraflı bantla kolayca duvara uygulanabilir. İstenildiği zaman çift taraflı bantla farklı bir yere uygulanabilir. Görseldeki Ürün Boyutu Temsilidir, Ürün Adı Ve Açıklamasında Yazan Boyut Gönderilecektir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Set 10 Parçalıdır 1 Adet 40x30cm 4 Adet 30x20cm 5 Adet 20x15cm Yüksek çözünürlük kalitesine sahip makinelerde kanserojen olmayan boyalarla 3mm mdf üzerine dijital baskı tekniği uygulanmıştır. Ürünün arkasında hazır gelecek olan çift taraflı bantla kolayca duvara uygulanabilir. İstenildiği zaman çift taraflı bantla farklı bir yere uygulanabilir. Görseldeki Ürün Boyutu Temsilidir, Ürün Adı Ve Açıklamasında Yazan Boyut Gönderilecektir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Set 7 Parçalıdır 1 Adet 40x30cm 4 Adet 30x20cm 2 Adet 20x15cm Yüksek çözünürlük kalitesine sahip makinelerde kanserojen olmayan boyalarla 3mm mdf üzerine dijital baskı tekniği uygulanmıştır. Ürünün arkasında hazır gelecek olan çift taraflı bantla kolayca duvara uygulanabilir. İstenildiği zaman çift taraflı bantla farklı bir yere uygulanabilir. Görseldeki Ürün Boyutu Temsilidir, Ürün Adı Ve Açıklamasında Yazan Boyut Gönderilecektir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Set 7 Parçalıdır 3 Adet 40x30cm 4 Adet 30x20cm Yüksek çözünürlük kalitesine sahip makinelerde kanserojen olmayan boyalarla 3mm mdf üzerine dijital baskı tekniği uygulanmıştır. Ürünün arkasında hazır gelecek olan çift taraflı bantla kolayca duvara uygulanabilir. İstenildiği zaman çift taraflı bantla farklı bir yere uygulanabilir. Görseldeki Ürün Boyutu Temsilidir, Ürün Adı Ve Açıklamasında Yazan Boyut Gönderilecektir.

Fiyat teklifi isteyin

Aka Group ticari hayatına 2010 yılında Türkiye/Gaziantep'te başlamıştır. Ev Dekorasyonu, Ayakkabı, Takı, Saat ve Aksesuar Toptan ve Perakende satışını yapmaktadır. Türkiye'deki bir çok firmaya ve Pazaryerine Toptan/Dropshipping ile ürün gönderimi sağlamaktadır. 2019 Yılında yurtdışı ihracat ve e-ihracat toptan ve perakende satışına başlamıştır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AKA DECORATION

incilipinar mh. Nişantasi Sokak No:2/106

27000 Gaziantep - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2009
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

AKA DECORATION'in Faaliyetleri

  • Duvar ve kol saati gereçleri
  • duvar dekorasyonu
  • ahşap tablolar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz