ESKI MAKINE

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

Web icon
7 Ürünler

Türkiye

Her türlü yakıtı ( Katı, Sıvı, Gaz ) yakabilme özelliği, en ucuzu seçme olanağı sağlar. Mekanik arıza yapma ihtimalinin olmamasından dolayı bakım masrafı yoktur. Elektrik masrafı çok azdır. Sirkülasyon fanı yoktur ve soğutma gerektirmez. Yüksek ısıl besleme özelliği, seri üretim imkanı vererek birim maliyetleri düşürür. Kaplı devre (RİNG) boru sistemi fırının her noktasının ısınmasını ve dengeli pişmeyi sağlar. Özel otomatik kapak dizaynı sayesinde yükleme boşaltma sırasında zaman kaybı olmaz.Isıya dayanıklı cam kapakları sayesinde pişme süreci kapak açıp kapatmadan izlenir. Selenoid buhar vanalarına fırının her iki tarafındaki düğmelerinden kumanda edebildiği için pişiriciye büyük kolaylık sağlar. Buhar sistemi, yaş buhar (Yumuşak buhar) ürettiği için, en ideal renkte pişirme sağlanır. Özel döküm taş tabanlar sayesinde mükemmel pişirme sağlar. Ocak ve Borularda oluşan ısı potansiyeli elektrik kesintilerinde üretimi aksatmaz.

Türkiye

1990 yılında, ekmek fırınları ve hamur makineları imalatında 39 senelik tecrübeleri bulunan, konularında uzman üç makine mühendisi tarafından, fırıncılık ve pastacılık sektöründe kullanılan makineleri ve ekmek üretim teknolojisini geliştirmek ve sektöre yeni ürünler kazandırmak amacıyla kurulan ES-MAK, bugün ülke sektöründeki en güçlü firmalardan biri olarak gösterilmektedir. Ekmek ve pasta fırınlarından hamur hazırlama ve işleme makinelerine kadar 100’den fazla ürünü ile, tüm dünyadaki fırınlara, pastahanelere, otellere, hipermarketlere ve kantinlere hizmet vermektedir. Üretimimizin %70’ini ihracat yapmaktayız. Başta Afrika ülkeleri olmak üzere, Avrupa ülkelerinden Türki Cumhuriyetlerine, Balkanlardan Orta Doğuya yüzlerce noktada müşterimiz bulunmaktadır. Önümüzdeki dönem hedeflerimiz, ürün portföyümüzü arttırmak, mevcut ürünlerde iyileştirmeye gitmek ve dünya çapındaki büyümesini arttırmaktır. Sizlerle de çalışmaktan onur, gurur ve kıvanç duyacağız…

Türkiye

Endirekt ısıtmalı ve sıcak hava konveksiyonlu pişirme. Dengeli ve homojen pişirme tertibatı. Ön cephe ve pişirme gövdesi AISI 304 paslanmaz çelikten. Pişirme sıcaklığı 200-300 C. Kilitli kalmayı önleyici kapı kilit tertibatı seçeneği. Pişirme odasında aşırı buharı tahliye tertibatı. Tüplü veya plakalı buhar üretim seçeneği. Enerji israfını önleyici mükemmel izolasyon.

Türkiye

Panter Serisi katlı pişirme fırınlarının, farklı kapasitelerde üretim için pek çok modeli vardır. Fırınlar mazotla, doğalgazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküle ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir.

Türkiye

Fırınlar mazotla, doğal gazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküler ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir. Ekmek, sandviç ekmeği ve benzeri üretimlerde istenilen renk ve ince kabuk oluşumu için gerekli olan buhar, buhar üreticilerinden karşılanır.

Türkiye

Katlar taş tabanlı olduğundan ısıyı eşit olarak yayar. Sıcaklık (kat içi alt ve üst sıcaklığı) her katta isteğe göre farklı ayarlanabilir. Böylece her katta farklı ürün pişirilebilir. Pişirme süresi digital zaman saati ile ayarlanabilmektedir. Pişirme öncesi mayalama için fırının altında, sıcaklığı ve nemi ayarlanabilen mayalama odası vardır. Fırın modüler olup ihtiyaca göre kat ilave edilebilmektedir. Düşük enerji tüketimi sağlar. Tekerlekleri sayesinde istenen yere taşınabilir.

Türkiye

Endirekt ısıtmalı ve sıcak hava konveksiyon pişirme. Dengeli ve homojen pişirme tertibatı. Ön cephe ve pişirme gövdesi AISI 304 paslanmaz çelikten. Pişirme sıcaklığı 200-300 C. Kilitli kalmayı önleyici kapı kilit tertibatı seçeneği. Pişirme odasında aşırı buharı tahliye tertibatı. Tüplü veya plakalı buhar üretim seçeneği. Enerji israfını önleyici mükemmel izolasyon.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ESKI MAKINE

Alanya

Merkez mahallesi

57890 Istanbul - Türkiye

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz