FONTE GRISE DISTRIBUTION - Votre partenaire industriel et logistique pour votre fonte

Fransa

Factory icon İmalatçı/ Üretici

FONTE GRISE DISTRIBUTION
Web icon

Ürün kataloğu

Fransa

Dökümden son montaja kadar parçaların işlenme sayısını sınırlamak için entegre makine atölyeleri. Delme/açma/dokuma, delik açma, yüzey işleme gibi geleneksel işlemler.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Parçaları korozyondan korumak ve estetiğini iyileştirmek için boya atölyeleri Spesifikasyona göre astar boya RAL renk kartelası, kontrplaktan sonra talep üzerine herhangi bir renk.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Yeni parçalar ve konseptler geliştirmek için bir tasarım ofisi CAD: modelleme, simülasyon, vb.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Şekil çeşitliliği için çok sayıda kalıplama sahası Geleneksel: çalkalama/basınç, otomatik: küçük ve orta ölçekli üretimler için Ultra otomatik: DISAMATIC tipi dikey ayırma hattı kalıpları, benzersiz formatlarda ve yüzey koşullarında: 1200x1050 mm takım formatında kalıp başına 200 kg'a kadar parçalar. Manuel, yerde: birim üretim ve standart olmayan formatların üretimi.

Fiyat teklifi isteyin
English 6 ürünü görün Deutsch 6 ürünü görün Български 6 ürünü görün Čeština 6 ürünü görün Dansk 6 ürünü görün Español 6 ürünü görün Suomi 6 ürünü görün Français 6 ürünü görün Eλληνική 6 ürünü görün Magyar 6 ürünü görün Italiano 6 ürünü görün Lietuvių 6 ürünü görün Nederlands 6 ürünü görün Polski 6 ürünü görün Português 6 ürünü görün Română 6 ürünü görün Svenska 6 ürünü görün Slovenščina 6 ürünü görün

FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) şirketi, 2001 yılında kurulduğu günden bu yana Polonya'da dökümhane ortakları ağı geliştirmiştir. Yılların deneyimine sahip olan FGD, müşterilerine çok çeşitli döküm ve füzyon sahalarına erişim imkanı sunmaktadır. FGD'nin müşteri memnuniyeti odaklı yönetimi, "Dökme Demir Parçaların Tasarımı, Alımı ve Satışı" konusunda 2013 yılında ISO 9001: 2008 sertifikası alarak ödüllendirilmiştir. Şirket çeşitli hizmetler sunmaktadır: - Nüans çeşitliliği için çeşitli füzyon tesisleri. - Şekil çeşitliliği için çeşitli kalıplama tesisleri. - Dökümden nihai montaja kadar parçaların manipülasyon sayısını sınırlamak için entegre işleme atölyeleri. - Parçaları korozyondan korumak ve estetiğini mükemmelleştirmek için boyama atölyeleri. - Yeni parçalar ve konseptler geliştirmek için tasarım ofisi. - Büyük bir reaktivite ve stoklarınızın optimize edilmiş yönetimi için uyarlanmış lojistik araçlar. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

FONTE GRISE DISTRIBUTION

13, rue Jean Rostand

28300 Mainvilliers - Fransa

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2001
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

FONTE GRISE DISTRIBUTION'in Faaliyetleri

  • Ham dökme demirler
  • pik döküm
  • denge ağırlığı
  • dökme demir üretimi 
  • dökme demir dökümhanesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz