INTERPLAST AS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

INTERPLAST AS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Evyesinde pedallı veya fotoselli musluk ve sabunluk Kağıt havluluk ve çöp kovası vardır Fotoselli çift el dezenfektan vericili turnikesi Taban temizliği için 2 adet fırçası Dezenfektan ve suyu otomatik ölçümleyen püskürtme sistemi Kaçış engelleyici bariyeri mevcuttur Montaj gerektirmez, ayarlanabilir ayakları vardır. İzolasyonlu elektrik panosu vardır, IP 65 korumalıdır, 380V enerji girişlidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çift el dezenfektan vericisi ve hijyen turnikesi mevcuttur. Hijyen Paspası, kaçış engelleyici bariyeri mevcuttur. Kontrollü giriş ve çıkış imkanı sağlar. Montaj gerektirmez, ayarlanabilir ayakları vardır. 220 volt enerji girişlidir. İzolasyonlu elektrik panosu vardır. IP 65 korumalıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Taban için 2 ve çizme yanı için 3 toplam 5 adet fırçası vardır. Taban için ayrı dezenfektan girişi vardır. Otomatik çalışma sistemine sahiptir. Tasarımı hijyeni sağlayacak şekilde yapılmıştır. Çok dayanıklı yapıya sahiptir. Elektronik kontrol üniteleri su geçirmez ve kilitli bir kutuda bulunur. Yandaki bariyerlerden destek alarak fırçaların arasından geçiş yapılır. Çizme yanları ve tabanları aynı anda temizlenir, geçiş ve ayak dezenfektasyonu tamamlanır. IP 65 korumalıdır. 380 volt enerji girişlidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Evyesinde pedallı veya fotoselli musluk, sabunluk, kağıt havluluk ve çöp kovası vardır. Fotoselli çift el dezenfektan vericili turnikesi Taban temizliği için 2 adet fırçası Dezenfektan ve suyu otomatik ölçümleyen püskürtme sistemi Kaçış engelleyici bariyeri mevcuttur Montaj gerektirmez, ayarlanabilir ayakları vardır. İzolasyonlu elektrik panosu vardır. IP 65 korumalıdır. 380V enerji girişlidir.

Fiyat teklifi isteyin

1983 yılında kurulmuş olan INTERPLAST uzman kadrosu ile paslanmaz çelik hijyen geçiş sistemi, sanitasyon hattı, hijyenik ıslak hacim ekipmanları konusunda ISO 9001: 2015 normlarında faaliyet gösteren en ciddi kurumlardan birisidir. STELFI ve HINOX markalarıyla da pazarda tanınan INTERPLAST geçmişten gelen tecrübesiyle tüm müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Avrupa Birliği Ülkeleri, İngiltere, Ortadoğu Ülkeleri, Arap Ülkeleri, Asya bölgesi ve Türki Cumhuriyetlerine ihracat yapmaktadır. Firmamız Pandemi öncesi Frankfurt’taki IFFA ve Köln’deki ANUGA fuarlarında dünya pazarındaki değerli müşterileriyle tanışma fırsatı bulmuştur. Üretim yerinizde HAACP kapsamında hijyeni sağlamaya yönelik ihtiyaçlarınızı merak etmekteyiz. Bu konuda sizlere kendi ürünlerimizle ilgili bilgi paylaşımında bulunmak isteriz. Sizlere hangi iletişim yoluyla ulaşmamız ve bu konuda hangi yetkili ile görüşmemizi tavsiye edersiniz? Sizlere ürünlerimizi tanıtmaktan memnuniyet duyarız. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

INTERPLAST AS

Aytekin Sk. No.6

Oto sanayi - 4.levent

34418 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1983
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

INTERPLAST AS'in Faaliyetleri

  • Gıda sanayi - Makine ve ekipmanlar
  • Paslanmaz çelik
  • Hinox
  • Stelfi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz