İsviçre
İmalatçı/ Üretici
İsviçre
KASAG uzmanları, pişirme kazanlarının yapımı ve meyve temel malzemesi, sebze ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme sistemleri uzmanlarıdır. Pişirici, soğutucu, kondansatör, boru hatları ve valfler ile tüm sistemler günümüz gereksinimlerine göre aseptik tasarım ile üretilmiştir. Bakteriyel kirlenme veya çapraz kontaminasyon ile ürün kirlenmesinin önlenmesi büyük önem taşır. Bu, optimize edilmiş cihaz tasarımı, özel rulman mekanik salmastrası ve işlevsel CIP tertibatı (Cleaning In Place) ile sağlanır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
KASAG uzmanları, pişirme cihazı yapımı ve reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme sistemi konularında ehildirler. Yüksek ürün talepleri, pektin hazırlama için özel gereksinimler, optimum parça boyutu ve kısa proses süreleri tutkumuzu uyandırmaktadır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
Meyve temel malzemesi, sebze, reçel, marmelat, jöle ve sosların üretimi için yatay veya dikey karıştırıcılar kullanılır. Maksimum ürün kalitesine ulaşmak için karıştırıcılar belirleyici bir kriterdir. Bunlar mümkün olan en düşük kesme kuvvetlerinde ürün parçalarının homojen karıştırılmasını ve sıcaklık dağılımını sağlar. Bununla birlikte üstün kaliteli proses kapları ile kombine edilerek kısa proses süreleri de gerçekleştirildiğinden KASAG sizin için optimum karıştırıcı teknolojisidir. Ayrıca KASAG yatay karıştırıcılar, yıllardır kendini kanıtlamış özel bir rulman mekanik salmastraya sahiptir. Karıştırıcılarımızı ve rulman mekanik salmastralarımızı optimum ürün kalitesi ve arızasız işletim için sürekli geliştiriyoruz.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
Hem komple üretim hatları ve sistemleri hem de özel prosesler için buhar-enerji modülü, sıcak ve soğuk su sistemleri, aroma ilavesi, steril hava hazırlama, pektin hazırlama, kaldırma tertibatı, doldurma hunisi, kalite güvence tertibatları, dolum, CIP sistemi ve kumandalar gibi ek sistem bileşenleri gereklidir. KASAG size bireysel Batch pişirme sisteminizi; meyve temel malzemesi, reçel, marmelat, sebze, soslar, komposto ve jöle üretimi için istediğiniz tüm özel bileşenler ile kurar.
Fiyat teklifi isteyinKASAG, İsviçre Emmental'daki Langnau'da bulunan orta ölçekli bir sanayi kuruluşudur. Şirket 1929 yılından bu yana kalifiye uzman personel istihdamı yapmaktadır. Bern Kantonu'ndaki bu doğal dağlık bölgede sadece dünyaca ünlü Emmentaler peyniri üretilmez, burada küresel olarak mükemmel şöhrete sahip birçok yenilikçi şirket de faaliyette bulunur. KASAG da bunlardan biridir. Kimya ve ilaç sanayisinin yanı sıra organik, gıda ve çevre teknolojilerinde kullanılan cihazlar, kaplar, basınçlı kaplar, ısı eşanjörleri, kolonlar, bileşenler, vb. malzemelerin tasarım ve imalatı. Meyve nektarları, reçeller, kompostolar, reçeller, soslar, sebzeler ve diğer gıdalar üretiminde kullanılan toplu pişirme tesisleri için mühendislik ve kurulum. Atık su sistemlerinden ısı geri kazanım tesislerinin mühendisliğinin yanı sıra çeşitli kanal şekilleri için kanal ısı eşanjörleri üretimi ve montajı.