MAYI TUZ

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

MAYI TUZ
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Dünyanın en kaliteli tuzları kaynak sularından elde edilen tuzlardır ve yeryüzünde sınırlı sayıda kaynak suyu tuzlası bulunur. Mayi Tuz ürünleri de Kırıkkale’nin Delice ilçesinde bulunan doğal kaynak suyu tuzlasından, hiçbir işlem uygulanmadan, rafine edilmeden ve sadece güneşte kristalleştirilerek elde edilen son derece kaliteli, sağlıklı ve doğal tuzlardır. Mayi Sıvı Tuz ise diğer bütün Mayi Tuzların kaynağının ta kendisidir. Yerin 1300 metre aşağısındaki fay kırığından çıkan sıcak su hattının kırmızı toprak minerallerini bünyesine katarak ve kristal kaya tuzlarından tuzluluğunu alarak yeryüzüne çıkan bu eşsiz kaynağın en saf hali ile sofralarınıza ulaşmış halidir. Mayi Sıvı Tuz Nasıl Kullanılır? Salatalar için ya da tuzun eşit dağılmasını, yemekle anında bütünleşmesini istediğiniz zamanlarda son dokunuş için mükemmeldir. Sprey ambalajda bulunan sıvı tuzlar salata ve soslar için son derece pratiktir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İri taneli granül yapıdaki kaynak tuzumuzun değirmen tuzlukta sunulmuş halidir. %100 doğal kaynak suyu tuzundan, rafine edilmeden sera tipi havuzlarda üretilmiştir. Rafine edilmediği için içerisinde nem önleyici ve beyazlatıcı gibi kimyasal maddeler içermez. Lityum, vanadyum, demir, magnezyum ve kalsiyum gibi insan sağlığına faydalı 84 farklı mineral bulundurur. Erimeyen madde oranı 0’dır. İyot ilavesi yapılmamıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Taş değirmende öğütülerek üretilmiş, ince yapıdaki sofra tuzudur. Kullanım miktarınıza göre delik boyutunu ayarlayabileceğiniz tuzluklu ambalajı ile hizmetinize sunulmuştur. Ekstra iyot ilavesi yapılarak iyot oranı artırılmıştır. %100 doğal kaynak suyu tuzundan, rafine edilmeden sera tipi havuzlarda üretilmiştir. Rafine edilmediği için içerisinde nem önleyici ve beyazlatıcı gibi kimyasal maddeler içermez. Lityum, vanadyum, demir, magnezyum ve kalsiyum gibi insan sağlığına faydalı 84 farklı mineral bulundurur. Erimeyen madde oranı 0’dır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Doğal kaynak suyunun buharlaşma anında suyun yüzeyinde oluşan kristalidir, sofrada öğütme tuzuna göre daha yumuşak yapıdadır ve tuzluluk oranı daha düşüktür. Tuz tüketim şeklinize göre değirmenle veya elinizle ufalayarak kullanabilirsiniz. Rafine edilmediği için içerisinde nem önleyici ve beyazlatıcı gibi kimyasal maddeler içermez. Lityum, vanadyum, demir, magnezyum ve kalsiyum gibi insan sağlığına faydalı 84 farklı mineral bulundurur. Erimeyen madde oranı 0’dır. İyot ilavesi yapılmamıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Mayi Tuz, İç Anadolu bölgesi Kırıkkale Delice ilçesinde Çorum Sungurlu sınırında yer altında kaynayan doğal kaynak tuzudur. Mayi Tuz’un elde edildiği yer, Türkiye’nin en büyük doğal kaynak suyu tuzlasıdır. Mayi Tuz, doğal kaynak sularından elde edilen tuzlar sınıfına dahil olduğundan rafine işlemine gerek kalmaksızın kristalize olmaktadır. Doğanın elverdiği koşullarda üretim yapıldığı için üretimimiz sınırlıdır, yıllık kapasitemiz yaklaşık 20.000 ton tuzdur. Üretim aşamasında hiç bir kimyasal ve katkı maddesi kullanılmaz. Sera tipi havuzlarda hijyenik koşullarda üretilen Mayi Tuz, sağlıklı kutularda paketlenerek doğallığından bir şey kaybetmeden en saf haliyle kullanıcılara ulaştırılır. • Mayi Tuz, yer altında kaynayan doğal kaynak tuzu olduğu için rafine işlemine gerek kalmaksızın kristalize olmaktadır. Bu yüzden Mayi Tuz tamamen % 100 doğaldır. • Mayi Tuz’un kalitesi yüksektir. Çünkü yeryüzünün en kaliteli tuzlar doğal kaynak sularından elde edilmektedir. • Mayi Tuz’un kaynağı Türkiye’nin en büyük doğal kaynak tuzlasıdır. • Mayi Tuz, 84 minerali taşıdığı gibi diğer tuzlarda bulunmayan demir, lityum ve vanadyum bakımından çok zengindir. • Mayi Tuz, eriyik halde olduğundan sağlığımıza zarar veren erimeyen madde oranı sıfırdır. Mayi Tuz kullanıldığında tansiyonu yükseltmez. • Mayi Tuz’un içeriğinde zararlı alüminyum silikat, potasyum ferrosiyanür gibi hiçbir katkı maddesi yoktur. Doğal kaynak tuzu olduğu için herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan elde edilir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

MAYI TUZ

antalya

07000 antalya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

MAYI TUZ'in Faaliyetleri

  • Tuz
  • kaya tuzu
  • doğal tuz
  • sofra tuzu
  • yemeklik tuz
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz