SOIL MASTER DIS TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SOIL MASTER DIS TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Çekilir tip ofset diskaroları hidrolik sistemle hareket eder ve anız bozmada çok etkilidir. Diskarolar çok yönlü hareket kabiliyetine sahip olup, anız bozmada rüzgar ve su erozyonlarını önler. 20 derecede isteğinize uygun her türlü ayar yapabilir. Teker üstündeki akis mekanizması sayesinde tekerin arazi seviyesinde gitmesini sağlayabilir ve bu yolla çalışma derinliğini etkili bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Goble diskaromuz üzerindeki mekanizma ile çalışma derinliğini ayarlayabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tarladaki yabancı otları söker. Tarla yüzünü düzler. Çok otlu tarlalarda bile rahatlıkla çalışabilir Derin izler bulunan tarlalarda rahatlıkla çalışabilir Anız bozma ve nadas izlemesinde de kullanılır Hafif tipli kültivatörler tohum yatağının hazırlanmasında da kullanılır. Toprağı devirmeden, yırtarak işler. Kabartma yapar. Büyük toprak kesikleri kırar. Yabancı otları kökünden keser. 20-25 cm derinlikte gevşek bir toprak yapısı oluşturur suyun infiltrasyonunu arttırır (Suyun geçirgenliğini arttırır).

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Toprak kesiklerini parçalayarak toprağa karıştırır ve tohum yatağını hazırlanılmasını sağlar. Toprak işleme esnasında topraktaki ot ve bitki arttıklarını parçalayarak toprağa karışmasına sağlar. Diskarodaki kauçuk tip ayaklarıyla gelebilecek dış etkenlere karşı tüm diskler değil sadece etkene maruza kalan disk devre dışı bırakılır ve etkiden kurtulunca kauçuk tertibatı sayesinde çalışmaya devam eder. Orta kısımda bulunan yaylı çizel pulluk sayesinde daha derin işleme meydana gelir. Çizel pulluğun arka kısımda karık izlerini kapatmaya yarayan diskler sayesinde toprak daha düzgün hale gelir. Gübre çeşitlerinin toprakta karıştırılmasını sağlar. Kombine bir makina olduğu için daha rahat fazla iş derinliğine ulaşır. Daha az çeki gücü ve daha az enerji sarfiyatı sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pamuk, Mısır bozumlarında ve çayır otlu yerlerde kullanılır. Toprak kesiklerini parçalayarak toprağa karıştırır ve tohum yatağını hazırlanılmasını sağlar. Toprak işleme esnasında topraktaki ot ve bitki arttıklarını parçalayarak toprağa karışmasına sağlar. Yaylı ayak bağlantılarıyla gelebilecek dış etkenlere karşı tüm diskler değil sadece etkene maruza kalan disk devre dışı bırakılır ve etkiden kurtulunca yay tertibatı sayesinde çalışmaya devam eder. Gübre çeşitlerinin toprakta karıştırılmasını sağlar. Yaylı goble diğer goblelerden daha rahat fazla iş derinliğine ulaşır. Daha az çeki gücü ve daha az enerji sarfiyatı sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız 1974 yılında tarım römorku imalatı ile Tarım Alet ve Makinaları sektöründe faaliyetini göstermeye başlamıştır. Kuruluşundan bu güne kadar değişik tarım ürünleri üreterek, gerek geçmişte gerekse gelecekte, her zaman kalitede öncülük sağlayan firmamız, teknolojiye ayak uydurması, çiftçilerimizle birebir diyalog da bulunarak ve başarıyı hedef kabul ederek tüketiciye en iyi hizmeti sunmaktadır. Her alanda hızlı teknolojik gelişmenin yaşandığı günümüzde, dünya standartlarına ulaşabilmek için gelişen teknolojiyi yakından takip edip, uygulamak gerekmektedir. Üretimde faydalılığı ve orjinalliği benimsiyerek, yurt içi ve yurt dışı pazarlarada gereken önemi vermiştir. Dünya Tarım Makinaları sektöründeki teknolojik gelişmeler ile entegre olarak kendini sürekli yenileyen SOILMASTER Tarım Makinaları günümüz çiftçisinin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmektedir. SOILMASTER Tarım Makinaları her zaman en iyi kalitede ve en kullanışlı ekipman üretmeyi, satış sonrası servis ve yedek parça hizmeti ile tam bir müşteri memnuniyeti sağlama ilkesini kendine misyon edinmiştir İnternet Sitemizden dünya standartlarındaki bu ürünlerimizi inceleme fırsatına sahip olacak, bizimle kolayca iletişim kurabileceksiniz. Tüm müşterilerimizin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eder, ürününüzün verimli ve kazancınızın bol olmasını dileriz...

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SOIL MASTER DIS TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI

FEVZI CAKMAK MAH. 10758 SK. NO:16/G KARATAY/KONYA/TURKEY

42210 Konya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1974
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Mektup ile Havale
  • Swift Havale
  • Stand-by akreditif

Bankalar

  • IS BANKASI

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

SOIL MASTER DIS TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI'in Faaliyetleri

  • Tarım - makineler ve malzemeler
  • SOIL MASTER
  • KARA OVA
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz