Türkiye
İmalatçı/ Üretici
20 yılı aşkın tecrübesi ve kalitesiyle; -Tekstil, İplik, kumaş boyama kısmında, -Buzlanmaya Karşı, -Deri tuzlamada, -Deterjan sektöründe, -Diyaliz üniteleri ve ilaç yapımında, -Su arıtma sistemlerinde, -Yem Sanayisinde, -Sabun, Zeytin Peynir, Salça Üretiminde -Susamı kabuğundan ayırma işlemlerinde -Kimya ve Gıda sektörlerinde kullanılmak üzere; Ham Tuz: İri, İnce Yıkanmış Tuz: İri İnce, Düşük sertlikde Fırınlanmış Tuz: Yemeklil E1 E2 E3 E4 E5 Tablet Tuz: Arıtma Kireç önlemede, Paketleme: Dökme veya 25-50-1000 kğ ambalajlarda
İmalatçı/ Üretici
YESILOZ MAHALLESI O.S.B NO:5 CIHANBEYLI / KONYA
42850 Cihanbeyli - Türkiye
Polanya
Sodyum klorür, klorür grubunun inorganik bir kimyasal bileşiği, bir hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Haşlama tuzu elde etmenin teknolojik süreci, tuzlu suyun termal kalınlaşmasını ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yataklarını oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik bir tuzlu koku ve tada sahip ince kristalimsi beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürünün genetiği değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca topaklanma önleyici maddeler içermeyen gıda sınıfı demleme tuzu da sunmaktadır.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.