• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • kurutulmuş etler

Sonuçlar

Kurutulmuş etler - Fransa

Fransa
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Fransa

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT İsere’de yer alan aile şirketi, at kesimi, at işlenmiş ürünlerinde & at eti dönüştürmede uzmandır. At yetiştiriciliği, at mezbahası, kemik ayırma, at kesimi, at eti dönüştürme, vakumlu ambalaj, kapta ambalaj, kutu, konserve, dağıtım. Tüm Fransız at sektörünün idaresi. Üretim hattımızda IFS SERTİFİKASYONU.

  2. SARL CHARCUTERIES 36

    Fransa

  3. CÔTE2BOEUF

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron'da geleneksel kurutulmuş et üreticisi olan COTE2BOEUF, bir Fransız gastronomi ikonunu eski ihtişamına kavuşturuyor: sosis! Eski günlerde olduğu gibi sadece 3 malzemeyle yapılıyor: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu ve IGP Kampot biberi. Koruyucu yok, renklendirici yok, nitrit yok! Eski günlerdeki gibi sadece 3 malzeme. Coppa, lonzo, kurutulmuş jambon, kurutulmuş Aubrac sığır eti, chorizo, guanciale, kuru sosis, sosis, Aveyron'daki Laissac'taki atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri ürün yelpazemizi oluşturuyor. COTE2BOEUF aynı zamanda Popines'in de mucididir: %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri. Vakumla paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatı (Popine, Marmite, Chaudron) bulunan Popine, kışın rakletlerinize, yazın ise şarküteri tabaklarınıza mükemmel bir eşlikçi olacaktır.