• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • etli börekler

Sonuçlar

Etli börekler - Ithalat/Ihracat

  1. BYADIS

    Türkiye

    2003 yılında Sergen Süt Ür. Ltd. Şti. olarak kurulan fast food restaurant ve okul kantinlerine hizmet veren firmamız 2009 yılında unlu mamüller pazarında 540 m2 'lik alanda markasıyla üretim yapmaya başlamıştır. 2011 yılında grup bünyesinde Adis Unlu Mamüller Süt Ürünleri Limited Şirketi'ni faaliyete geçirip, satışlarını bu firma üzerinden yapmaktadır. Üretim tesislerini 2014 yılında 3.500 m2 kapalı alan ve 650 m2 soğuk hava deposuyla yeni yerinde faaliyetine devam etmektedir. Firmamız unlu mamüller sektöründe üretmiş olduğu ürünlerini Türk Silahlı Kuvvetleri kantinleri, eğitim kurumları kantinleri, oteller ve marketler pazarında siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Firmamızın mamülleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ekmek ve unlu mamüller tabliğ hükümlerine uygun, ISO 9001 kalite ve ISO 2200 gıda güvenliği standartlarına sahip, kaliteli, standart ve hijyenik ortamlarda, ayvalık, sandviç, hamburger, bazlama ve kare tost ekmeklerini kendi tesislerinde tam otomatik ve modern makinalarda üretmektedir. Her biri marka haline gelen tedarikçi firmalardan almış olduğu hammaddeleri modern tesislerinde işleyerek özel ambalajlı ürünlerini hazır hale getirmekte ve yaygın satış noktalarında siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

  2. ZELIHA

    Türkiye

    Zeliha Boşnak Börek olarak kullanacağımız malzemeleri özenle seçer, günlük ve taze olarak tedarik ederiz. İç malzemelerimizi hijyen kuralları çerçevesinde temizler, asla margarin, donuk ya da hazır karışımlar kullanmayız.

  3. NFS UNLU MAMÜLLER LTD ŞTI

    Türkiye

    NFS UNLU MAMÜLLER LTD ŞTI, yılında kurulan ve Pate (Börek) sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Etli börekler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Fransa

    Verified by europages badge

    Yüzyılı aşkın deneyimi ve benzersiz bilgi birikimiyle Conserverie du Sud, domuz eti bazlı terinlerin önde gelen üreticisi ve ulusal ve uluslararası üne sahip tek üretici olarak öne çıkmaktadır. Conserverie du Sud yerel bir ittifak kurmuştur ve etiketli domuz etini bölgede Label Rouge etleriyle tanınan bir tedarikçiden temin etmektedir. Başarımızın anahtarları: lezzet, dengeli tatlar ve iştah açıcı dokudur! Nesilden nesile aktarılan bilgi birikimiyle ürünlerimiz en saf geleneğe uygun tarifler kullanılarak üretilmektedir. Şirket, tüketicilerine doğal ürünler sunmaktan gurur duymaktadır. 2021 yılından bu yana Conserverie du Sud, IFS versiyon 8 sertifikasına sahiptir. IFS FOOD, gıda güvenliği ve kalitesi açısından ürünlerin ve süreçlerin uygunluğunu değerlendirmek için kullanılan uluslararası bir standarttır. La Conserverie du Sud'un çeşitli ürün yelpazeleri bulunmaktadır: - Label Rouge: taze, zengin, olağanüstü ve lezzetli et serbest dolaşan domuzlardan elde edilir. - ABio, doğal sistemlere ve döngülere uyan bir tarımsal üretim yöntemini belgelemektedir. - VPF, domuzlar Fransa'da doğar, yetiştirilir, kesilir ve işlenir. - IGP Porc du Sud-Ouest, domuzların güneybatı Fransa'da doğduğunu, yetiştirildiğini, kesildiğini ve işlendiğini belgelemektedir.

  5. SAS MICOULEAU

    Fransa

    SAS MICOULEAU, yılında kurulan ve Pişirilmiş ve terbiyeli etler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Pate (Börek), Kaz ciğeri, Pate (Börek), Kaz ciğeri, etli kuru fasulye (cassoulet) tedarikçileri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Beaumont De Lomagne, Fransa 'de bulunmaktadır.